Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Huis verhuren Eindhoven

Huis verhuren Eindhoven? Daar helpt Brick Vastgoed u graag bij. Wij zijn gespecialiseerd in het tijdelijk verhuren van woonruimte aan expats, studenten etc. Van eensgezinswoning tot vila en van appartement tot maisonette, wij gaan op zoek naar de perfecte huurder voor uw ruimte.

Snel uw huis verhuren

Brick Vastgoed B.V. heeft uitstekende directe contacten met HR-afdelingen van (grote) bedrijven in de regio Eindhoven. Denk hierbij aan ASML, Philips, Defensie/NATO etc. Uw te verhuren huis komt in het bestand van talloze bedrijven en particuliere huurders die op zoek zijn naar huurwoningen. Zo kunnen we tijdelijk en veilig uw huis verhuren in Eindhoven. We vinden dan ook vaak snel een huurder voor de woning. Wilt u volgens de Leegstandswet verhuren in Eindhoven? Ook hiermee hebben wij voldoende ervaring om u goed te kunnen adviseren.

Huis verhuren in Eindhoven

Wanneer we uw woning verhuren willen we natuurlijk zo snel mogelijk een geschikte huurder voor u vinden. Uiteraard doet Brick Vastgoed B.V. een uitgebreid vooronderzoek, zodat u een goede en betrouwbare huurder zult vinden. We gaan dan op zoek naar een goede match tussen de wensen van de huurder en de eisen van de verhuurder. Tevens kunnen wij u adviseren of tijdelijke huur voor u interessant is. Wij sturen dan een professionele adviseur bij u langs om het huis op te nemen. Hij geeft u uitgebreid advies over zaken als de te hanteren huurprijs of eventuele aanpassingen qua meubilair. 

Huis verhuren aan expats

In Eindhoven zijn regelmatig expats op zoek naar een geschikte woning. Expats werken bij internationale organisaties en zijn vanuit het buitenland naar Nederland gekomen om hier te werken. In Eindhoven zijn veel expats vanwege de technische innovaties in Eindhoven. Veel bedrijven zoeken geschikte huizen voor hun expats. Brick Vastgoed kan u helpen om uw huis te verhuren aan expats in Eindhoven of omgeving. 

Tijdelijke verhuur Eindhoven

Ook als uw huis tijdelijk verhuurd moet worden kunt u bij ons terecht. Wij zorgen dat alles rondom de verhuur geregeld wordt. Van contracten tot bezichtigingen en nog veel meer! Wilt u meer informatie over tijdelijke verhuur in Eindhoven? Neem dan contact met ons op.

Als uw huis is verhuurd...

Ook nadat wij een huurder hebben gevonden, blijven wij graag voor u actief. Als beheerder van uw vastgoed kunnen wij zorgen voor technisch, financieel, administratief en/of commercieel beheer. In overleg met u bepalen we welke categorie voor u van belang is. Gaat u bijvoorbeeld naar het buitenland voor langere tijd, dan is het prettig een vertrouwde, betrokken beheerder van uw vastgoed te hebben die voor u een oogje in het zeil houdt.

Indien u interesse heeft om uw huis te verhuren in Eindhoven of vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact op via onderstaande contactgegevens. 

Informatie voor verhuurders

Huis verhuren Eindhoven

7 stappen tot de verhuur van uw huis!

Stap 1: Opname van uw huis

Tijdens een persoonlijke afspraak kunnen wij uw woningopname doen, dit kan echter ook telefonisch of via de mail.

Stap 2: Zoektocht naar de huurder

Wij adverteren uw woning op verschillende websites, databases en met raamposters en V-borden op uw huis.

Stap 3: Bezichtigingen

Wij zullen met de geïnteresseerde woningzoekende uw huis bezichtigen.

Stap 4: Screening van de geïnteresseerde woningzoekende

Aan de hand van inkomens en identiteitsgegevens wordt de beste kandidaat voor uw huis uitgekozen. Deze wordt aan u voorgelegd, want u bent uiteindelijk degene die beslist of u de geïnteresseerde woningzoekende aanvaardt.

Stap 5: Opstellen van de huurovereenkomst

Brick Vastgoed B.V. stelt de huurovereenkomst op, welke is gebaseerd op de modelovereenkomst van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Deze wordt als eerst door de huurder getekend, daarna door u als verhuurder.

Stap 6: Betalingen en vrijgave huurcontract

Indien alles akkoord is en de contracten door beide partijen zijn ondertekend, wordt de eerste maand huur en de borg door ons geïnd. Deze zullen binnen 5 werkdagen na ontvangst op uw rekening worden gestort

Stap 7: Inspecties en sleuteloverdracht

Nadat beide partijen aan hun verplichtingen hebben voldaan, zullen wij zorg dragen voor de sleuteloverdracht en een begininspectie uitvoeren. Bij opzegging vindt een eindinspectie en eindschoonmaak plaats. 

VERHUUR UW WONING!