Woning verhuren

Aankoopmakelaar

Brick Vastgoed kan u ook helpen bij het aankopen van een woning. Wij werken hierbij samen met onze partner, het NVM kantoor Hendrix & Huybregts Makelaars. Zij zijn ook gespecialiseerd bij het aankopen van een woning voor expats, vraag naar de referenties!

Waarom Hendrix & Huybregts Makelaars?

Het is ons specialisme. We gaan veel verder dan andere makelaars. Wij durven ook te zeggen dat u het huis bijvoorbeeld niet moet kopen, juist omdat we alleen willen dat u uiteindelijk blij bent met uw aankoop.

Voordat u een woning koopt, weet u alles over de omgeving, hoe de prijzen liggen, wie de buren zijn en wat er nog aan het huis moet gebeuren. Kortom, geen verrassingen achteraf. Daarnaast werken we met eigentijdse communicatiemiddelen, zoals een klantenintranet. Zo kunt u 24 uur per dag inloggen om te kijken wat er allemaal gebeurt.

Iedereen die een woning wil kopen heeft dus baat bij de diensten van Hendrix & Huybregts Makelaars. Wij zijn er 100% van overtuigd dat u achteraf tevreden bent over de diensten van Hendrix & Huybregts Makelaars.

Deskundig in de woningmarkt
Een aankoopmakelaar is een expert, een deskundige in zijn vakgebied, namelijk de woningmarkt. Een deskundige die alleen voor uw belangen als koper opkomt. Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar voor u duizenden euro's, tijd en problemen. De kosten van een eigen makelaar verdient u terug.

Dick Hendrix, eigenaar Hendrix & Huybregts:
"Ik ben sinds 2000 makelaar -taxateur en heb al heel wat huizen de revue zien passeren. In al die tijd ben ik dan ook heel wat te weten gekomen over woningen. Maar de makelaardij gaat niet alleen over huizen, maar even zoveel over mensen!
Mijn opgebouwde kennis over bouwkundige gebreken, juridische geschillen en onderhandelingen, deel ik graag met mijn klanten. Daar huurt u me voor in!"

Hendrix & Huybregts Makelaar

Aankoopmakelaar Eindhoven

Als aankoopmakelaar bieden we:

•    Inzicht in de waarde van de woning door een vakkundige onderbouwing
•    Een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren
•    Essentiële informatie over de woning, denk aan erfdienstbaarheden, VVE, bouwkundig
staat (wel of niet bouwkundig keuren, onder welke voorwaarden en welke omschrijving),
bestemmingsplan e.d.
•    het op het juiste moment naar voren brengen van de voorwaarden van de koop,
overname roerende zaken, transportdatum etc.;
•    Tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken.
•    Behartigen van ùw belangen

Tarief van de investering
De investering bedraagt € 495,- + 15% over het verschil tussen vraagprijs en koopsom, met een minimum van 3495 euro. Inclusief btw en één bouwtechnische keuring.