Woning verhuren

Snel je huis verhuren aan expats

Wilt u graag uw woning verhuren aan expats? Brick Vastgoed kan hierin veel voor u betekenen. Met jarenlange ervaring en vrijblijvend advies.

Wilt u uw woning verhuren aan expats? Daar kan Brick Vastgoed B.V. u bij helpen. Wij kunnen tijdelijk en veilig uw huis of woning verhuren aan expats.  We hebben een groot bestand aan expats die op zoek zijn naar een woning. Deze werken vaak voor een bedrijf in de regio, zoals ASML, Philips, de NATO etc. Wij worden tevens zeer regelmatig ingeschakeld door een van deze internationale bedrijven met zoekopdrachten voor haar buitenlandse werknemers (expats).

Internationale ervaring

Door jarenlange internationale ervaring en speciale cultuurtrainingen zijn wij in staat om expats op een persoonlijke en vertrouwde manier te benaderen. Hierdoor heeft Brick Vastgoed B.V. een goede naam opgebouwd als het gaat om het verhuren aan expats.

Vanzelfsprekend doen we een uitgebreid vooronderzoek (o.a. antecedentencheck), zodat u een goede en betrouwbare expat als huurder heeft.

Tijdelijke verhuur in Eindhoven

Expats hebben mogelijk baat bij tijdelijke verhuur in Eindhoven. En dit kunt u daarom ook via ons regelen. Wij zorgen dat de verhuur tot in de puntjes geregeld wordt: wij brengen potentiële huurders aan, wij zorgen dat er bezichtigingen gepland worden, wij zorgen dat het nodige papierwerk geregeld wordt. Kortom, wij zorgen dat het hele verhuurproces uit handen genomen wordt. Zo heeft u uw handen vrij om andere zaken te regelen. Wilt u meer informatie over tijdelijke verhuur in Eindhoven? Neem dan contact met ons op. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Vrijblijvend advies bij het verhuren van uw woning aan expats

Uiteraard kunnen wij u adviseren bij het verhuren aan een expat. Dan komt één van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om de woning op te nemen en met u te kijken naar belangrijke zaken zoals huurprijs, tijdsduur van de overeenkomst, al dan niet stofferen en/of meubileren etc. Neem daarvoor contact met ons op via onderstaande gegevens.

CONTACT

Uw woning verhuren aan expats?

Hoe ondersteunt Brick Vastgoed u hierbij?

  1. Opname van uw woonruimte
  2. Vinden van een huurder
  3. Bezichtigen
  4. Screening van kandidaat-huurders
  5. Opstellen huurovereenkomst
  6. Betalingen en vrijgave huurcontract
  7. Inspecties en sleuteloverdracht

Voordelen woning verhuren

Brick Vastgoed B.V. 

Lodewijk Napoleonlaan 42A
5616 BB Eindhoven
Kantoor: 040-2116149
info@brickvastgoed.nl