Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Woning verhuren Eindhoven

Wilt u uw woning verhuren in Eindhoven? Daar helpt Brick Vastgoed u graag bij. Wij kunnen tijdelijk en veilig uw woning verhuren in Eindhoven. Verhuren volgens de Leegstandswet is mogelijk via Brick Vastgoed. 

Persoonlijk advies

Uiteraard kunnen wij u adviseren of een tijdelijke verhuur van uw woning of appartement voor u interessant is. Eén van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs om de woning op te nemen en met u te kijken naar belangrijke zaken zoals:

  • huurprijs
  • tijdsduur van de overeenkomst
  • stofferen en/of meubileren
  • etc.

Woning verhuren Eindhoven

Indien u interesse heeft om uw woning te verhuren in Eindhoven of vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact op middels onderstaande contactgegevens. Het is tevens mogelijk om uw appartement te verhuren in Eindhoven. Met Brick Vastgoed heeft u geen omkijken naar de verhuur van uw woning. Wij regelen alles voor u!

Tijdelijk verhuur Eindhoven

Wilt u graag voor een korte periode uw huis of appartement verhuren? Dit kan bij Brick Vastgoed. Wanneer is het bijvoorbeeld handig om uw huis tijdelijk te verhuren?

  • Uw koopwoning wordt niet verkocht
  • U gaat voor een bepaalde tijd naar het buitenland
  • U gaat samenwonen, maar wilt u eigen huis nog niet verkopen
  • U heeft een woning verkregen uit een erfenis

Bovenstaande voorbeelden geven aan dat het kan voorkomen dat de woning voor een bepaalde tijd onbewoonbaar is. Wanneer u de woning tijdelijk verhuurt, is uw woning bewoond en krijgt u maandelijks huuropbrengsten binnen. Brick Vastgoed neemt u hierbij alles uit handen.

Informatiepagina voor verhuurders

Woning verhuren Eindhoven

Huurder zoeken

Brick Vastgoed beschikt over een groot bestand van woningzoekenden, waaronder vele bedrijven uit de regio zoals: ASML, Philips, de NATO et. Wilt u een woning verhuren in de buurt van deze bedrijven of de High Tech Campus Eindhoven, dan kunnen wij zorgen voor een geschikte expat voor uw woning. Vanzelfsprekend doet Brick Vastgoed een uitgebreid vooronderzoek (o.a. antecedentencheck), zodat u een goede en betrouwbare huurder zult treffen.

Verhuren aan expats in Eindhoven

Wist u dat wij u ook kunnen helpen bij het verhuren aan expats? Er zijn in Eindhoven erg veel expats die op zoek zijn naar een tijdelijke woning. Vaak zijn zij voor een korte periode in Nederland en zijn op zoek naar een mooie woning in Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren aan expats. Bij Brick Vastgoed hebben wij veel internationale ervaring waardoor wij expats persoonlijk en betrouwbaar kunnen benaderen. 

Verhuurmakelaar in de omgeving

Wij zijn niet alleen actief in Eindhoven, maar ook in de omgeving van Eindhoven, zoals Geldrop, Valkenswaard, Veldhoven en Helmond. Ook hier kunnen wij u deskundig adviseren bij de verhuur van uw woning en beschikken wij over een actief netwerk.