Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Woning verhuren Eindhoven

Wilt u uw woning verhuren in Eindhoven? Er is een ontzettend grote vraag naar huurwoningen in Eindhoven en omgeving. We kunnen u woning daarom goed voor u verhuren, aan veilige en fijne huurders. voor zowel een lange als korte periode kunnen we u hierbij helpen. Net wat bij u en uw woning past.

Persoonlijk advies

Uiteraard kunnen wij u adviseren of een tijdelijke verhuur van uw woning of appartement voor u interessant is. Eén van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs om de woning op te nemen en met u te kijken naar belangrijke zaken zoals:

 • huurprijs
 • tijdsduur van de overeenkomst
 • stofferen en/of meubileren
 • etc.

Woning verhuren Eindhoven

Indien u interesse heeft om uw woning te verhuren in Eindhoven of vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact op middels onderstaande contactgegevens. Het is tevens mogelijk om uw appartement te verhuren in Eindhoven. Met Brick Vastgoed heeft u geen omkijken naar de verhuur van uw woning. Wij regelen alles voor u!

Tijdelijke woonruimte Eindhoven verhuren

Wilt u graag voor een korte periode uw huis of appartement verhuren? Dit kan bij Brick Vastgoed. Wanneer is het bijvoorbeeld handig om uw huis tijdelijk te verhuren?

 • Uw koopwoning wordt niet verkocht
 • U gaat voor een bepaalde tijd naar het buitenland
 • U gaat samenwonen, maar wilt u eigen huis nog niet verkopen
 • U heeft een woning verkregen uit een erfenis

Bovenstaande voorbeelden geven aan dat het kan voorkomen dat de woning voor een bepaalde tijd onbewoonbaar is. Wanneer u de woning tijdelijk verhuurt, is uw woning bewoond en krijgt u maandelijks huuropbrengsten binnen. Brick Vastgoed neemt u hierbij alles uit handen.

Informatiepagina voor verhuurders

Hoe gaat de verhuur in zijn werk?

Maar hoe gaat het verhuren dan precies in zijn werk? Nou, het is eigenlijk heel simpel: een woning verhuren in Eindhoven gaat in 7 stappen. 

 1. De woonruimte wordt opgenomen in ons aanbod
 2. We zoeken een huurder
 3. Deze huurder krijgt een bezichtiging in de woning
 4. De potentiële huurders worden gescreend
 5. De huurovereenkomst wordt opgesteld
 6. De eerste betalingen worden gedaan en het huurcontract wordt vrijgegeven.
 7. De woning wordt ge:inspecteerd en de sleutel overgedragen

Al deze stappen zorgen er voor dat de verhuur van uw woning in Eindhoven vlekkeloos kan verlopen. Als u bekend bent met het verhuren van woningen dan kan de opname van de woning telefonisch of via de mail plaatsvinden. Een werknemer van ons zal dan langs de woning komen om foto's en teksten te maken en de maten op te nemen. Vervolgens gaan we zoeken naar een huurder via onze eigen website. Ook worden er raamborden en posters op uw pand gehangen om de aandacht te trekken. ALs we een potentiële huurder hebben gevonden kan deze de woning gaan bezichtigen. Dit gebeurt alleen als we, aan de hand van een antecedentenonderzoek, hebben bepaald of deze huurder de financiële verplichting kan dragen. Vervolgens wordt de huurder gescreend, wordt de huurovereenkomst getekend en kan zowel de huurder als de verhuurder tevreden terugkijken op het resultaat. 

Woning verkopen Eindhoven

Naast woningen verhuren in Eindhoven kunt u ook woningen verkopen in Eindhoven bij Brick Vastgoed. Wij kunnen u helpen de woning in de markt te zetten, en het volledige verkoopproces op ons nemen. Zo kunt u onbezorgd de verkoop van uw vastgoed aan ons overlaten. 

Woning verhuren Eindhoven

Huurder zoeken

Brick Vastgoed beschikt over een groot bestand van woningzoekenden, waaronder vele bedrijven uit de regio zoals: ASML, Philips, de NATO et. Wilt u een woning verhuren in de buurt van deze bedrijven of de High Tech Campus Eindhoven, dan kunnen wij zorgen voor een geschikte expat voor uw woning. Vanzelfsprekend doet Brick Vastgoed een uitgebreid vooronderzoek (o.a. antecedentencheck), zodat u een goede en betrouwbare huurder zult treffen.

Verhuren aan expats in Eindhoven

Wist u dat wij u ook kunnen helpen bij het verhuren aan expats? Er zijn in Eindhoven erg veel expats die op zoek zijn naar een tijdelijke woning. Vaak zijn zij voor een korte periode in Nederland en zijn op zoek naar een mooie woning in Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren aan expats. Bij Brick Vastgoed hebben wij veel internationale ervaring waardoor wij expats persoonlijk en betrouwbaar kunnen benaderen. 

Hulp bij bemiddeling

Wij kunnen bijvoorbeeld ook helpen bij de bemiddeling tussen huiseigenaren, expats en bedrijven. Wij staan in direct contact met de verschillende HR-afdelingen van grote bedrijven als ASML, Phillips en Defensie/NATO. Dit maakt het voor u makkelijker een woning te verhuren in Eindhoven. Wij kunnen bemiddelen tussen de bedrijven, die voor hun werknemers op zoek zijn naar woonruimte, en u als verhuurder. Zo is er voor iedereen een goede oplossing te vinden. 

Verhuurmakelaar in de omgeving

Wij zijn niet alleen actief in Eindhoven, maar ook in de omgeving van Eindhoven, zoals Geldrop, Valkenswaard, Veldhoven en Helmond. Ook hier kunnen wij u deskundig adviseren bij de verhuur van uw woning en beschikken wij over een actief netwerk.

Neem contact met ons op

Wilt u tijdelijke woonruimte in Eindhoven huren, wilt u een woning kopen of wilt u bijvoorbeeld hulp bij bemiddeling? Wij kunnen u helpen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen er voor dat u geholpen wordt.

Contact