Woning verhuren

Woning verhuren Eindhoven

Wilt u uw woning verhuren?

Brick Vastgoed is als woonbemiddelaar gespecialiseerd in het verhuren en beheren van particulier vastgoed. Ons aanbod in huurwoningen loopt uiteen van eensgezinswoningen tot kamers tot en met villa's.

Snel een huurder vindern

Brick Vastgoed heeft veel ervaring in de bemiddeling tussen huiseigenaren, expats en bedrijven. Wij hebben tevens directe contacten met HR-afdelingen van (grote) bedrijven in de regio Eindhoven. Denk hierbij aan ASML, Philips, Defensie/NATO etc. Uw pand komt via Brick Vastgoed onder ogen van talloze bedrijven en particuliere huurders die op zoek zijn naar een huurwoning. Om uw kansen als huurder en verhuurder te vergroten werken wij nauw samen met diverse collega's in de regio. Hierdoor vinden wij altijd snel een betrouwbare huurder voor uw woning!

Gemeubileerde woning verhuren

Wilt u graag een woning verhuren die nog volledig gemeubileerd is? Dit kan een fijne optie zijn wanneer u bijvoorbeeld zelf tijdelijk ergens anders verblijft in het buitenland, of wanneer u intrekt bij iemand anders en uw woning aan wilt houden. Wat u reden ook is, bij Brick Vastgoed kunt u ontzettend eenvoudig uw gemeubilleerde woning verhuren. Veel internationale studenten en werknemers zijn op zoek naar een gemeubilleerde woning voor een bepaalde tijd om dit tijdelijk te huren. 

Vastgoedbeheer van particulieren

Daarnaast is Brick Vastgoed B.V. gespecialiseerd in het vastgoedbeheer van particulier onroerend goed in de regio Eindhoven. Wij regelen alles voor u en u heeft maar één aanspreekpunt dat uw zaken professioneel en betrouwbaar voor u beheert.

Meer over een woning verhuren in Eindhoven

Woning verhuren

Werkwijze woning verhuren

1. Opname van uw woonruimte
De opname van de woonruimte kan persoonlijk (volgens afspraak) in uw pand plaatsvinden, maar indien u bekend bent met verhuren, is het ook mogelijk om uw woonruimte telefonisch of per mail aan te bieden. Bij een persoonlijke afspraak komt een van onze medewerkers bij u langs om uw huurobject op te nemen d.m.v. foto’s, maten en tekst. Dan kunnen ook uw belangrijke vragen omtrent de verhuur worden beantwoord. 

2. Vinden van de huurder
De gegevens en foto's van uw woonruimte worden getoond op onze eigen, goed bezochte website. Door middel van raamposters en V-borden op uw pand wordt de aandacht op uw woonruimte gevestigd. Daarnaast plaatsen wij uw huurobject op verschillende andere websites en wordt er veel aandacht aan internet (Google) marketing besteed. 

Wij maken tevens gebruik van onze database met woningzoekenden. In ons bestand staan woningzoekenden ingeschreven die nu of op korte termijn op zoek zijn naar woonruimte. Indien een nieuwe woonruimte aan zijn/haar criteria voldoet, wordt automatisch de woningzoekende op de hoogte gebracht van het nieuwe aanbod.

3. Bezichtigen
Indien een woningzoekende geïnteresseerd is in uw woonruimte en na antecedentenonderzoek blijkt dat hij/zij de woning kan betalen, zullen wij contact met u opnemen om een bezichtiging in te plannen en te begeleiden. Wij hebben hiervoor de sleutel van de woonruimte nodig en zullen u dan daarom vragen. Indien gewenst kunt u bij de bezichtiging aanwezig zijn. Wij houden u uiteraard op de hoogte van het resultaat.

4. Screenen van kandidaat huurders 
Wij screenen onze kandidaten op basis van de door hen verplicht in te leveren inkomens en identiteitsgegevens. Wij zullen geïnteresseerde kandidaat huurders aan u voor leggen op basis van de door hen verstrekte (antecedenten)gegevens. U als eigenaar bent uiteindelijk degene die de beslissing neemt of u de kandidaat aanvaardt of niet.

5. Opstellen huurovereenkomst
Brick Vastgoed B.V. stelt de huurovereenkomst op, welke is gebaseerd op de modelovereenkomst van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). De overeenkomst wordt vervolgens met alle betrokken partijen besproken. De huurder zal de overeenkomst als eerste tekenen, daarna de verhuurder. 

6. Betalingen en vrijgave huurcontract
Indien alles akkoord is en de contracten door beide partijen zijn ondertekend, wordt de eerste maand huur en de borg door ons geïnd. Deze zullen binnen 5 werkdagen na ontvangst op uw rekening worden gestort.

7. Inspecties en sleuteloverdracht (bij uitbesteden beheer)
Nadat beide partijen aan hun verplichtingen hebben voldaan zullen wij zorg dragen voor de sleuteloverdracht en een begininspectie uitvoeren (Geen geld betekent geen sleutel!). Bij opzegging vindt ook een eindinspectie en eindschoonmaak plaats. Eventuele mankementen en de schoonmaakkosten worden dan verrekend met de borg.

Wilt u uw woning verhuren of wilt u vrijblijvend meer informatie, neemt u dan contact op met ons. Dit kan middels ons contactformulier, via 040-2116149 of via info@brickvastgoed.nl.