Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Woning verhuren expats Eindhoven

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verhuren van uw woning aan expats? Brick Vastgoed heeft veel ervaring met het woning verhuren expats Eindhoven. 

Woning verhuren expats Eindhoven bij Brick Vastgoed

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor expats lastig is om in een nieuwe omgeving en in een andere cultuur te komen wonen. Daarom is het voor hen extra belangrijk om persoonlijk en vertrouwd benaderd te worden. Inmiddels hebben we jarenlange internationale ervaring opgedaan en speciale cultuurtrainingen gevolgd. Hierdoor kunnen we een goede band opbouwen met de expats en is ons netwerk erg groot. Vele expats gaan werken bij bedrijven in de regio van Eindhoven als Philips, ASML, de NATO en High Tech Campus. Door ons ruime netwerk weten wij hen en zij ons altijd goed te benaderen. 

Brick Vastgoed geeft u graag vrijblijvend advies over het verhuren aan expats.

Aanbieden van uw woning

De meeste expats komen uit hele andere culturen en zijn op zoek naar een mooie woning in de omgeving van Eindhoven. Voor hen is het fijn als er een mooie tijdelijke woning beschikbaar komt. Wanneer u uw woning wilt verhuren aan expats, plaatsen we mooie foto's van u woning op verschillende websites. De websites zijn meertalig en geeft een speciaal aanbod weer voor expats. 

Verhuurmakelaar Eindhoven

Na het vinden van de juiste expat voor uw woning zorgen we dat het verhuren van uw woning wordt geregeld. Brick Vastgoed neemt alle zorg rondom het woning verhuren expats Eindhoven over. Zo regelen wij de ondertekening van de huurovereenkomst, de betaling, de borg en de sleuteloverdracht. Lees meer over uw huis verhuren aan expats.

De juiste expat vinden

Bij Brick Vastgoed doen wij altijd een uitgebreide screening van kandidaat-huurders. Hierdoor weten we zeker dat we een betrouwbare huurder vinden. Wij letten goed om de verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Daarnaast bekijken we ook de achtergrond van de huurder en alle persoonsgegevens. U bepaalt zelf of u de huurder aanvaardt voor uw woning.

Meer over expat verhuur

Woning verhuren expats Eindhoven

Tijdelijke verhuur

Een woning verhuren aan expats Eindhoven is ideaal wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing voor uw woning. De meeste expats komen tijdelijk naar Nederland voor werk. Bij Brick Vastgoed zijn er vele mogelijkheden voor het tijdelijk verhuren van uw woning. Lees meer over tijdelijke verhuur Eindhoven.

Brick Vastgoed

Brick Vastgoed is dé verhuurmakelaar Eindhoven. Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuur van woningen, kamers en appartementen in Eindhoven en omgeving. Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven. Heeft u interesse in het woning verhuren expats Eindhoven? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact