Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Uw huis verhuren aan expats in Eindhoven? Een autoriteit in de regio

Uw huis verhuren aan expats? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Brick Vastgoed heeft jarenlang ervaring en is ondertussen een autoriteit in de omgeving Eindhoven.

We verhuren aan expats verschillende huizen in de regio Eindhoven. 

Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw huis verhuren aan expats? We helpen u hierbij.

Bij Brick Vastgoed verhuren wij gemeubileerde woningen, appartementen en kamers aan expats in Eindhoven en omgeving.

Lees hieronder snel verder voor meer informatie.

Meld u hier als verhuurder aan

Uw huis verhuren?

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor expats lastig is om in een nieuwe omgeving en in een andere cultuur te komen wonen.

Wilt u uw huis verhuren aan expats? Hierin kunnen we veel voor u betekenen. Het is voor expats namelijk extra belangrijk om persoonlijk en vertrouwd benaderd te worden.

Inmiddels hebben we jarenlange internationale ervaring opgedaan en speciale cultuurtrainingen gevolgd. Hierdoor kunnen we een goede band opbouwen met de expats. Ondertussen is ons netwerk al erg groot geworden.

Vele expats gaan werken bij bedrijven in de regio van Eindhoven als Philips, ASML, de NATO en High Tech Campus. Door ons ruime netwerk weten wij hen en zij ons altijd goed te benaderen. 

Heeft u de intentie om uw huis te verhuren aan expats? Brick Vastgoed geeft u graag vrijblijvend advies! We vertellen u hierover graag meer in een persoonlijk gesprek.

Wat wordt bedoeld met expats?

Expats wonen tijdelijk in een ander land, dan waar zij vandaan komen. Vaak komt dit doordat werkgevers expats overplaatsten naar een ander land.

De expat gebruikt dan zijn kennis om het bedrijf in het buitenland verder te helpen. Of de expat komt juist naar dit land om meer kennis op te doen.

Het zijn dan ook vaak hoogopgeleide, ambitieuze werknemers. Dit gebeurt veel in de ICT, techniek en logistiek. Eindhoven is natuurlijk vooruitstrevend op dit gebied en vandaar ook dat er veel expats naar Eindhoven komen. 

Daarom is het erg aantrekkelijk en interessant om juist in Eindhoven uw huis te verhuren aan expats

Waarom aan expats?

De expat zoekt een huis met vaak een hoog budget vanuit de werkgever. Dit is voornamelijk ook interessant wanneer u een woning heeft uit een hoger segment. Een expat is vaak een huurder in een duurdere prijsklasse.

Toch zijn er veel expats die juist ook in de middenklasse een huis zoeken. Een mooi appartement of een kleinere woning kan gemakkelijk worden verhuurd aan een expat. Het zijn dan ook vaak betrouwbare en fijne huurders.

Uw huis verhuren aan expats voor een langere of korte periode? Het is allemaal mogelijk.

Brick Vastgoed heeft een enorm bestand met potentiële huurders die zowel op zoek zijn naar een tijdelijk verblijf als een woning voor een langere periode. 

Uw huis verhuren aan expats dat kan via de verhuurmakelaar van Eindhoven.

Het aanbieden van uw woning

De meeste expats komen uit hele andere culturen en zijn op zoek naar een mooie woning in de omgeving van Eindhoven. Voor hen is het fijn als er een mooie tijdelijke woning beschikbaar komt.

Wanneer u uw huis beschikbaar wilt stellen aan expats, plaatsen we mooie foto's van uw huis op verschillende websites. De websites zijn meertalig en geeft een speciaal aanbod weer voor expats. 

Tijdelijke verhuur

Expats hebben mogelijk baat bij tijdelijke verhuur in Eindhoven. En dit kunt u daarom ook via ons regelen.

Wij zorgen dat de verhuur tot in de puntjes geregeld wordt: wij brengen potentiële huurders aan, zorgen dat er bezichtigingen gepland worden en we zorgen dat het nodige papierwerk geregeld wordt.

Kortom: wij zorgen ervoor dat het hele verhuurproces bij u uit handen genomen wordt. Zo heeft u uw handen vrij om andere zaken te regelen.

Wilt u meer informatie over tijdelijke verhuur in Eindhoven? Neem dan contact met ons op. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

We geven u vrijblijvend advies 

Uw woning verhuren aan expats? Uiteraard kunnen wij u hierbij adviseren, assisteren en ondersteunen. Een van onze adviseurs komt graag vrijblijvend bij op visite. Onze expert zal uw woning opnemen.

Gezamenlijk nemen we dan zaken door, zoals:

  • de huurprijs;
  • de tijdsduur van de overeenkomst;
  • het stofferen en/of meubileren van uw woning en meer.

Onze adviseur loopt samen met u de belangrijkste zaken langs. Dit werken wij uit en sturen daarna ter controle naar u toe. 

Huis verhuren aan expats.

Verhuren aan expats.

Brick Vastgoed: ons stappenplan

Wilt u uw woning verhuren aan expats? Dan kunnen wij u hiermee helpen. Wij zorgen via de 7 stappen die hiernaast staan.

Dat betekent dat we de volledige verhuur van uw huis aan expats uit handen nemen en daardoor houdt u tijd over voor al uw andere zaken.

  1. de opname van uw woonruimte.
  2. het vinden van een huurder.
  3. het bezichtigen van de woning.
  4. de screening van kandidaat-huurders.
  5. het opstellen van de huurovereenkomst.
  6. de betalingen en vrijgave van het huurcontract.
  7. de inspecties en sleuteloverdracht.

Voordelen van het verhuren aan expats

Dé verhuurmakelaar in Eindhoven

Na het vinden van de juiste expat voor uw huis zorgen we dat het verhuren van uw woning een juiste manier wordt geregeld. Uw woning verhuren aan expats? We nemen ontzorgen u volledig.

Zo regelen wij onder andere de ondertekening van de huurovereenkomst, de betaling, de borg en de sleuteloverdracht. Lees hieronder meer over het verhuren van uw huis aan expats.

Komt uw huis in aanmerking?

Kunt u uw woning verhuren aan expats? Uw woning of appartement is eigenlijk altijd geschikt om te verhuren aan expats. Vaak expats vragen om gemeubileerde woningen, omdat ze zelf niet op de korte termijn meubels kunnen krijgen.

De woning hoeft niet te voldoen aan enkele vierkantenmeters, slaapkamers of een speciale ligging. Het ligt eraan waar de expat naar op zoek is en/of uw woning hierbij past.

We gaan natuurlijk altijd op zoek naar een expat die past bij uw woning en andersom. Het moet een perfecte match zijn tussen huurder en verhuurder. Dit doen wij ook wanneer wij uw kamer verhuren in Eindhoven.

We vinden voor u de juiste expat 

Bij Brick Vastgoed doen wij altijd een uitgebreide screening van kandidaat-huurders. Hierdoor weten we zeker dat we een betrouwbare huurder vinden. Wij letten goed om de verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.

Daarnaast bekijken we ook de achtergrond van de huurder en alle persoonsgegevens. U bepaalt zelf of u de huurder aanvaardt voor uw woning. Uw woning verhuren aan expats? We zorgen voor een goede match. Met meer dan

Meer over expat verhuur

Hoe we te werk gaan?

We plaatsen de woning die u wilt verhuren in meerdere talen op onze website, inclusief foto's, zodat de expats direct een compleet beeld van uw huis krijgen.

Tevens adverteren we op diverse meertalige websites. Dit zijn websites die speciaal gericht zijn op expats. 

De kosten van het adverteren zodat we uw huis verhuren aan expats, die nemen wij op ons. 

Met extra deze service willen we uw woning sneller verhuren aan expats, maar we rekening hiervoor niets. Met andere woorden het kost u dus niets.

Een zorgeloos proces van begin tot eind

Daarnaast dragen wij zorg voor de ondertekening van de huurovereenkomst, afwikkeling van de betaling en de sleuteloverdracht. Zo kunt u zorgeloos uw huis verhuren aan expats.

Vanzelfsprekend doen we een uitgebreid vooronderzoek (o.a. antecedentencheck), op zoek naar een goede en betrouwbare huurder. Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.

Kortom: bent u dus van plan om uw huis te verhuren aan expats in regio Eindhoven? We zijn de autoriteit op het gebied van het verhuren van huizen aan expats in én rondom Eindhoven. 

Ervaring van Ronald van Rees

"Brick vastgoed typeert zich door snelle en duidelijke communicatie, no-nonsense aanpak en het op tijd vinden van een geschikte huurder. Voor mij was de bemiddeling als verhuurder geslaagd!"

Internationale ervaring

Door jarenlange internationale ervaring en speciale cultuurtrainingen zijn wij in staat om expats op een persoonlijke en vertrouwde manier te benaderen. Hierdoor heeft Brick Vastgoed B.V. een goede naam opgebouwd als het gaat om het verhuren aan expats.

Dankzij onze jarenlang ervaringen hebben we ook goede banden opgebouwd met bedrijven, zoals ASML. Bedrijven die ons vertrouwen.

Brick Vastgoed: autoriteit in regio Eindhoven

Brick Vastgoed is dé verhuurmakelaar in Eindhoven. We hebben jarenlange ervaring in de verhuur van woningen, kamers en appartementen in Eindhoven en omgeving.

Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven en bedienen al jarenlang expats uit verschillenden landen.

We brengen verhuurders en huurder samen binnen een mum van tijd. Dit leidt tot vele tevreden klanten, zoals Thijs Geurten:

"Brick vastgoed typeert zich door snelle en duidelijke communicatie, no-nonsense aanpak en het op tijd vinden van een geschikte huurder. Voor mij was de bemiddeling als verhuurder geslaagd!"

Wilt u uw huis verhuren aan expats in Eindhoven? Neem vrijblijvend contact met ons op. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem hier contact op