Aanhuurmakelaar

Heb jij er ook last van? Door de extreem drukke markt is het ontzettend moeilijk om een uitnodiging te krijgen voor een bezichtiging. De aanvragen stromen bij elke huurwoning binnen en hoe enthousiast je ook bent, je komt er niet tussen. Laat staan dat je in aanmerking komt om te huren. Dat is natuurlijk erg vervelend, gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen.

Onze expertise en ervaring

Doordat wij al jarenlang dé aanhuurmakelaar van omgeving Eindhoven zijn hebben wij een groot netwerk. Hierdoor krijgen wij je bovenaan de wachtrij van dezelfde woning als waar je zelf niet eens langs kon komen. Ook wanneer je een expat bent kunnen we veel voor je betekenen. Wij hebben namelijk direct contact met gerenommeerde bedrijven als ASML, UPS, Philips en NATO voor woningen in regio Eindhoven. Door de jarenlange samenwerking zijn we zelfs preffered agent geworden voor deze bedrijven.

Je krijgt dus veel meer kans op een nieuwe woning, maar hoe gaan wij als aanhuurmakelaar te werk?

De werkwijze van Brick Vastgoed

 1. Een uitgebreide, persoonlijke inventaristatie van je zoekprofiel en woonwensen. Zo weten we exact waar jij naar op zoek bent.
 2. Vervolgens gaan wij zoeken naar beschikbare woningen die voldoen aan de opgegeven criteria in het volledige zoekgebied(Full market search).
 3. Gezamelijk doornemen van de opties die voor je beschikbaar zijn, bezichtigingen plannen en evalueren om vervolgens een dossier samen te stellen.
 4. Wij gaan namens jou onderhandelen met de verhuurder over de huurvoorwaarden van je toekomstige woning.
 5. We stellen na wederzijds akkoord een deugdelijke huurovereenkomst samen, indien nodig leveren wij deze ook in het Engels.
 6. Verzorgen van de ondertekening van de huurovereenkomst door beide partijen.
 7. Organiseren van de oplevering van je nieuwe woning, wat voor jou en de verhuurder goed uitkomt.
 8. Opstellen van een zeer uitgebreid en professioneel begininspectierapport (met foto’s) waaronder opname van de meterstanden, controle sleutels, controle inventaris, inventarisatie van gebreken etc). We nemen alles mee, zo sta je in de toekomst niet voor verrassingen.
 9. We helpen waar nodig met de volgende aspecten: opmaken van onderhoudscontracten, verhuizing, vervoer/aankoop van inventaris, zoeken naar werklieden in verband met het schilderwerk, behangen, vloerbedekking e.d.. Beter ontzorgt kan je niet worden. 
 10. We staan altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt tijdens de looptijd van je huurovereenkomst.
 11. Het woonplezier in je nieuwe woning kan beginnen!

aanhuurmakelaar in eindhoven

Ben jij klaar om het vinden van een huurwoning uit handen te geven?

Word je al enthousiast van onze werkwijze? Wij kunnen in ieder geval niet wachten om je te helpen met de zoektocht! Heb je nog vragen of wil je direct een afspraak inplannen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kosten:

Één volledige maand huur excl. btw indien we een woning bij een andere makelaar aanhuren. De niet restitueerbare opstartkosten bedragen 500 euro excl. btw.