Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Brick Vastgoed B.V., gespecialiseerd in de verhuur van huurwoningen!

Bij Brick Vastgoed wisselt het aanbod in huurwoningen ontzettend snel. Bent u op zoek naar een grote huurwoning of juist naar een klein appartement? Wij vinden een goede woning die bij u past. Wij verzorgen ook voor veel grote bedrijven de verhuur aan expats in Eindhoven en omgeving. Wij zijn dan ook de specialist in Eindhoven en omgeving in huurwoningen. We helpen u graag aan uw droomwoning.

U bent als huurder GEEN kosten aan ons verschuldigd. Onze dienstverlening voor u als huurder is kostenloos.

Verhuurmakelaar Eindhoven en omgeving

Wie goede woonruimte zoekt, voor een eerlijke prijs in combinatie met een uitstekende service, is bij ons aan het juiste adres! Brick Vastgoed B.V. is een makelaar die bemiddelt bij huizen en appartementen die te huur staan in de regio Eindhoven, waaronder wij o.a. de volgende gebieden rekenen:

  • Eindhoven
  • Waalre & Aalst
  • Veldhoven
  • Helmond
  • Son
  • Valkenswaard
  • overige dorpen rondom Eindhoven

Onze service

Prettig wonen is belangrijk voor u. Maar u wilt geen onnodige tijd besteden aan het zoeken naar een geschikte woning. Wij zorgen ervoor dat u snel het huis of appartement van uw keuze vindt, in of rondom Eindhoven!

Voor Brick Vastgoed B.V. is uw wensenlijst het uitgangspunt. U geeft bij ons aan wat uw criteria zijn, zoals bijvoorbeeld het aantal slaapkamers, dichtbij de internationale scholen, in het centrum of dichtbij uw werkgever. Ook tijdelijk gemeubileerd huren Eindhoven is via ons mogelijk. Zijn uw wensen duidelijk, dan vervullen wij die snel en efficiënt. Door onze uitstekende marktkennis en vele contacten kunnen wij praktisch elk beschikbaar huis of appartement laten zien dat te huur is op de vastgoedmarkt van Eindhoven!

De werknemers van Brick Vastgoed B.V. wonen zelf ook in en om Eindhoven en kennen deze regio als geen ander!

Verhuren aan expats

Vanwege jarenlange internationale ervaring en speciale cultuurtrainingen zijn we in staat om iedere huurder op een persoonlijke manier te benaderen. Hierdoor heeft Brick Vastgoed B.V. een goede reputatie opgebouwd als het gaat om het verhuren van woningen voor expats.

We werken veel samen met internationale bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte in de regio Eindhoven. Bedrijven zoals; ASML, Philips, Capgemini en de NATO/Defensie werken al met ons samen.

Voor de huurderGemeubileerd of gestoffeerd

Alle huizen en appartementen die worden gepresenteerd zijn of geheel gemeubileerd of gestoffeerd. Een gemeubileerde woning beschikt buiten de stoffering om over zaken als verlichting, meubels, linnengoed, servies, bestek en een complete keukeninrichting. U kunt ook kiezen voor een gestoffeerde woning met vloerbedekking, verlichting, gordijnen en keukenapparatuur zoals koelkast en vaatwasser. Dat zijn de voordelen van uw particuliere verhuurmakelaar.

Reageren op een woning en registreren

Onder ons aanbod vindt u verschillende huurwoningen in de regio Eindhoven. Bij ieder overzicht van een huurwoning bestaat tevens de mogelijkheid om direct te reageren middels de reageer button. Indien u die button aanklikt zullen wij vervolgens met u contact opnemen. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons kantoor opnemen (040-2116149).

Contact & inschrijven

Het is verstandig om u in te schrijven bij Brick Vastgoed B.V.. Zo kunnen wij u namelijk helpen bij het vinden van een geschikte woonruimte en u vrijblijvend een selectie aanbieden. U kunt uzelf gratis inschrijven via het inschrijfformulier.

Neemt u alstublieft bij uw eerste bezoek aan Brick vastgoed B.V. kopieën van uw legitimatiebewijs en uw loonstrook mee (ondernemers: meest recente aanslag inkomstenbelasting en uittreksel van de Kamer van Koophandel). 

Bekijk hier ons aanbod!