Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Appartement verhuren Eindhoven

Heeft u een appartement in Eindhoven dat u tijdelijk wilt verhuren? Neem dan contact op met Brick Vastgoed voor deskundige begeleiding bij de verhuur van uw appartement of kamer.

Wanneer een appartement verhuren?

Gaat u misschien verhuizen of samenwonen? Misschien heeft u het appartement wel verkregen bij een erfenis. Het is hoe dan ook zonde wanneer een mooi appartemen in Eindhoven leeg staat. Bij het verhuren van uw appartement wordt deze bewoond waardoor de kans op inbraken en schade aanzienlijk wordt verkleind. Daarnaast ontvangt u maandelijks opbrengsten van de huur. 

Appartement verhuren Eindhoven & omgeving

Wij verhuren en beheren diverse appartementen in Eindhoven en omstreken. Brick Vastgoed staat goed bekend als het gaat om het verhuren van appartementen of kamers in Eindhoven. We beschikken over een ruim netwerk met goede kandidaten, waaronder vele bedrijven uit de regio, zoals ASML, Philips, de NATO etc. We plaatsen uw te verhuren appartement op onze website inclusief foto's, zodat kandidaten direct een compleet beeld van uw appartement krijgen.

Daarnaast dragen wij zorg voor de ondertekening van de huurovereenkomst, afronding van de betaling en de sleuteloverdracht.

De geschikte kandidaat voor uw appartement

Als verhuurmakelaar Eindhoven en omgeving kunnen wij snel een huurder voor uw appartement vinden. Wij hebben een groot bestand aan woningzoekenden. Vanzelfsprekend doen we een uitgebreid vooronderzoek (o.a. antecedentencheck), zodat u een goede en betrouwbare huurder heeft (de selectie kan eventueel worden aangevuld met door u aangegeven wensen). Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.

Appartement verhuren Eindhoven

Uw appartement verhuren

Indien u interesse heeft om uw huis te verhuren aan expats, of vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact op middels onderstaande contactgegevens. 

Meer weten?

Informatiepagina voor verhuurders

Tijdelijk verhuren ook mogelijk

Ook als u uw appartement tijdelijk wilt verhuren dan kunt u bij ons terecht. Wij zorgen dat het appartement online komt te staan, dat geïnteresseerden een bezichtiging krijgen, dat al het papierwerk geregeld wordt en dat u een prettige verhuur zult ervaren. Bent u geïnteresseerd in de tijdelijke verhuur in Eindhoven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, en wie weet kunnen wij samen aan de slag gaan.