Woning verhuren

Strijpsestraat, 5616 GS Eindhoven

Omschrijving

Te huur: ALLEEN VOOR STUDENTEN!
Max 1 persoon
HUURTOESLAG MOGELIJK!

 

Prachtig volledig gerenoveerd en gemeubileerd studio appartement voorzien van privé faciliteiten, gelegen aan de Strijpsestraat, gelegen op nog geen 5 minuten fietsen van de binnenstad. De woning is volledig gerenoveerd en er zijn in totaal 15 studio’s gelegen in het pand, verdeeld over 2 verdiepingen.
In de nabije omgeving vindt u het Trudoplein, hier zijn diverse winkels, restaurants en supermarkten gelegen. Tevens op korte afstand van diverse scholen, zoals TU/e, Fontys en Design Academy.

Indeling: 

Binnenkomst in centrale gang, met trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de studio’s op de begane grond. Aan het einde van de gang bevindt zich de wasruimte met wasmachines en drogers.

De studio is gelegen op de eerste etage en is circa 25 m2. De studio is voorzien van een hoog plafond en hoog raam. Tevens ligt er een fraaie PVC houtmotief vloer en beschikt de studio over 2 plafond armaturen, gordijnen, kunststof kozijn met ventilatierooster, Duco CO2 gestuurde ventilatie en een doorstroomapparaat (snel warm water binnen 10 seconden).

De studio is volledig gemeubileerd en is voorzien van 1-persoonsbed, kledingkast, bank met salontafel, TV meubel met flat screen TV, lamp en eettafel met 2 stoelen.

De open en moderne keuken is betegeld en voorzien van inductie kookplaat en afzuigkap, inbouwkoelkast met vriesvak, combi oven en diverse opbergmogelijkheden.

Badkamer met douchecabine, wastafel met spiegel en toilet.

De huurprijs is alsvolgt opgebouwd.

-          de huurprijs 600 euro

-          de vaste vergoeding in verband met de levering van elektriciteit, gas en water voor het verbruik in het woonruimtegedeelte van het gehuurde 150 euro

-          meubilering 75 euro

-          servicekosten

schoonmaakkosten voor gemeenschappelijke ruimten 12 euro

energiekosten voor gemeenschappelijke ruimten 12 euro

huismeesterkosten 12 euro

kosten voor dienst- en recreatieruimten 12 euro

-          de vergoeding voor de overige zaken en diensten die geleverd worden in verband met de bewoning van het gehuurde (artikel 7). 117 euro

Dus 990 euro totaal all inclInformatie huurtoeslag:

Deze woning komt in aanmerking voor huurtoeslag (als u aan de persoonlijke criteria voldoet), omdat de kale huurprijs (€ 600,-) + € 48,- servicekosten* niet hoger is dan € 737,14 per maand. De bewoner moet de huurtoeslag zelf aanvragen bij de Belastingdienst, mocht hij/zij hier interesse voor hebben.

* Ook als de servicekosten die u betaalt hoger zijn dan € 48,- per maand, laat de Belastingdienst alleen een maximumbedrag van € 48,- toe bij het aanvragen van huurtoeslag. Voor meer informatie hierover, zie onze support pagina!

Huurtoeslag kan wat geld besparen als u gaat huren! Dit moet u zelf aanvragen bij de Belastingdienst. U komt in aanmerking voor huurtoeslag als u aan de volgende eisen voldoet:

Uw jaarlijks inkomen kan niet te hoog zijn. Sinds januari 2020, ligt de hoogte van deze limiet aan de huurprijs* van uw woning

De huurprijs van uw woning kan niet te hoog zijn. Als u 23 jaar of ouder bent, mag de huurprijs niet hoger zijn dan €737,14* per maand om in aanmerking te komen voor huurtoeslag. Als u jonger bent dan 23 jaar, mag de huurprijs niet hoger zijn dan €432,51* per maand, tenzij u een kind heeft. In dat geval mag de huurprijs niet hoger zijn dan €737,14* per maand.

*= de kale huurprijs + max. €48,- servicekosten.

U heeft een eigen leefruimte, met ten minste een eigen voordeur die u op slot kunt doen, een eigen keuken en een eigen toilet.

Uw eigen kapitaal (zoals spaargeld), mag niet hoger zijn dan €30.846,- voor een persoon. Partners (twee personen die samenwonen) mogen een gezamelijk kapitaal van maximaal €61.692,- hebben om in aanmerking te komen voor huurtoeslag.

U kunt huurtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst.

Zodra u de aanvraag voor huurtoeslag invult, vult u de kale huurprijs per maand in, evenals de servicekosten. Omdat u maar maximaal €12,- per servicekosten categorie in kunt vullen als u zich aanmeld voor huurtoeslag, zal u het volgende in moeten vullen:

Schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimten: €12,-

Energiekosten gemeenschappelijke ruimten: €12,-

Kosten huismeester: €12,-

Kosten voor gemeenschappelijke- en recreatieruimten: €12,-

Wanneer er gevraagd wordt naar 'Huur voor woonwagenstandplaats', vul dan €0,- in, aangezien dit bij geen enkele woning van ons van toepassing is.

Belangrijke kenmerken van de studio;
- Volledig gerenoveerd, gemeubileerd en zelfstandig
- Uitstekende locatie t. o. v. de TU/e, Fontys en Design Academy
- Deze huurprijs is inclusief alle bijkomende kosten (gas, water, elektra, TV en internet)
- AANVRAGEN VAN HUURTOESLAG is mogelijk voor kandidaten met een minimum leeftijd van 23 jaar (dit in verband met de toeslaggrens)
- Gezamenlijke wasruimte

Neemt u gerust contact op met ons kantoor voor eventuele vragen of het inplannen van een bezichtiging.

 


Bijzonderheden:
- Beschikbaar per:  01 april 2023
- De geadverteerde huurprijs is gebaseerd op een huurcontact voor minimaal 12 maanden.
- De huurprijs per maand die op deze pagina vermeld staat is exclusief extra kosten van €390,- per maand voor servicekosten, meubilair en water en elektriciteit, TV en internet

LET OP: de studioappartementen zijn enkel en alleen geschikt voor de studerende kandidaat. Een inschrijving bij een onderwijsinstelling dient dan ook te worden overlegd door de kandidaat. De studio is geschikt voor maximaal 1 persoon. 

Brick Vastgoed is de specialist voor het huren en verhuren van woningen en appartementen in de regio Eindhoven.
Ga voor het complete woningaanbod naar www.brickvastgoed.nl, de expert in housing voor expats.

Kenmerken

Huurprijs per maand: € 600,-
excl.
Adres: Strijpsestraat
Postcode: 5616 GS
Plaatsnaam: Eindhoven
Type woning: Studio
Aantal kamers: 1
Aantal slaapkamers: 1
Woonoppervlakte: 25 m²
Borgsom: € 990,-
Ligging: Centrum
beschikbaar: 2023-04-01
Extra's: Gestoffeerd
Gemeubileerd
Tuin
Balkon / dakterras
Parkeergelegenheid
Lift
Garage
Schuur / berging
Bekijk op kaart Bekijk streetview