Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Woning verhuren expats

Wilt u graag uw woning verhuren aan expats? Wij kunnen hierin veel voor u betekenen.

Wij hebben veel ervaring bij het verhuren van woningen aan expats. Door jarenlange internationale ervaring en speciale cultuurtrainingen zijn wij in staat expats op een persoonlijke en vertrouwde manier te benaderen. Hierdoor heeft Brick Vastgoed B.V. een goede naam opgebouwd als het gaat om het verhuren van uw woning aan expats. We beschikken over een ruim netwerk met goede expats, deze komen o.a. uit vele bedrijven uit de regio, zoals ASML, Philips, de NATO, de High Tech Campus, etc. 

Wat kunnen wij voor u betekenen bij het verhuren van uw woning aan expats?

We plaatsen uw te verhuren woning op diverse websites inclusief foto's, zodat de expats direct een goed beeld van uw woning kunnen vormen. Deze zijn meertalig en speciaal ingericht op het verhuren van een woning aan expats. Eventuele kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening en worden dus niet apart bij u in rekening gebracht.

Daarnaast zorgen wij voor de ondertekening van de huurovereenkomst, afronding van de betaling en innen van de borg en de sleuteloverdracht. 

De geschikte expat voor uw woning

Vanzelfsprekend doen we een uitgebreid vooronderzoek, zodat we een betrouwbare huurder voor uw woning zullen vinden. Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Meer informatie voor verhuurders vindt u op de speciale verhuurderspagina.

Indien u interesse heeft om uw woning te verhuren aan expats of vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact op middels onderstaande contactgegevens.

Uw woning verhuren aan expats

Wilt u uw huis verhuren aan expats? Dan kunnen wij u hiermee helpen. Wij zorgen via de 7 stappen die hiernaast staan. Dat betekent dat wij de volledige verhuur van uw huis aan expats uit handen nemen. En daardoor houdt u tijd over voor al uw andere zaken.

Meer over verhuren aan expats

Woning verhuren expats 

In 7 stappen zullen wij uw woning verhuren aan expats

  1. Opname van uw woonruimte
  2. Vinden van een huurder
  3. Bezichtigen
  4. Screening van kandidaat-huurders
  5. Opstellen huurovereenkomst
  6. Betalingen en vrijgave huurcontract
  7. Inspecties en sleuteloverdracht

 Interesse?

Contact

Brick Vastgoed B.V. 

Lodewijk Napoleonlaan 42A
5616 BB Eindhoven
Kantoor: 040-2116149
info@brickvastgoed.nl