Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Makkelijk uw woning verhuren expats

Verhuren aan expats

Wilt u uw woning verhuren expats? Hierin kunnen wij veel voor u betekenen. Brick Vastgoed heeft veel ervaring bij een huis verhuren aan expats. Door jarenlange internationale ervaring en speciale cultuurtrainingen zijn wij in staat expats op een persoonlijke en vertrouwde manier te benaderen. Hierdoor heeft Brick Vastgoed B.V. een goede naam opgebouwd als het gaat om het verhuren van uw woning aan expats. We beschikken over een ruim netwerk met goede expats, deze komen o.a. uit vele bedrijven uit de regio, zoals ASML, Philips, de NATO, de High Tech Campus, etc. 

Wat zijn expats?

Expats wonen tijdelijk in een ander land dan waar zij vandaan komen. Vaak komt dit doordat hun werkgever de expat overplaatst naar een ander land. De expat gebruikt dan zijn kennis om het bedrijf in het buitenland verder te helpen of komt naar dit land om juist meer kennis op te doen. Het zijn dan ook vaak hoogopgeleide, ambitieuze werknemers. Dit gebeurd veel in de ICT, techniek en logistiek. Eindhoven is natuurlijk vooruitstrevend op dit gebied en vandaar ook dat er veel expats naar Eindhoven komen. De expat zoekt een woning met vaak een hoog budget vanuit de werkgever. Dit is voornamelijk ook interessant wanneer u een woning heeft uit een hoger segment,. Een expat is vaak een huurder in een duurdere prijsklasse. Toch zijn er veel expats die juist ook in de middenklasse een woning zoeken. Een mooi appartement of een kleinere woning kan gemakkelijk worden verhuurd aan een expat. Het zijn dan ook vaak betrouwbare en fijne huurders. Ideaal voor een tijdelijke verhuur in Eindhoven. Uw woning verhuren aan expats kan via de verhuurmakelaar van Eindhoven.

Wat wij voor u doen

We plaatsen uw te verhuren woning op diverse websites inclusief foto's, zodat de expats direct een goed beeld van uw woning kunnen vormen. Deze zijn meertalig en speciaal ingericht op het verhuren van een woning aan expats. Eventuele kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening en worden dus niet apart bij u in rekening gebracht.

Daarnaast zorgen wij voor de ondertekening van de huurovereenkomst, afronding van de betaling en innen van de borg en de sleuteloverdracht. Hierdoor komt u achteraf niet voor verassingen te staan. Wij zullen uw woning verhuren aan expats.

Uw huis verhuren aan expats

Vanzelfsprekend doen we een uitgebreid vooronderzoek, zodat we een betrouwbare huurder voor uw woning zullen vinden. We screenen de expat voordat we deze als potentieel huurder aanmerken. Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Meer informatie voor verhuurders vindt u op de speciale verhuurderspagina.

Is uw woning geschikt voor expat verhuur?

Kunt u uw woning verhuren aan expats? Uw woning of appartement is eigenlijk altijd geschikt om te verhuren aan expats. Vaak vragen expats om gemeubileerde woningen, omdat zij zelf niet voor een korte termijn meubels kunnen krijgen. De woning hoeft niet te voldoen aan een aantal vierkantenmeters of slaapkamers of een speciale ligging. Het ligt eraan waar de expat naar op zoek is, of uw woning hierbij past. Wij gaan natuurlijk altijd op zoek naar een expat die past bij uw woning en andersom. Het moet een perfecte match zijn tussen huurder en verhuurder. Dit doen wij ook wanneer wij uw kamer verhuren in Eindhoven.

Woning verhuren expats 

Uw woning verhuren aan expats

Wilt u uw woning verhuren aan expats? Dan kunnen wij u hiermee helpen. Wij zorgen via de 7 stappen die hiernaast staan. Dat betekent dat wij de volledige verhuur van uw huis aan expats uit handen nemen. En daardoor houdt u tijd over voor al uw andere zaken.

MEER OVER VERHUREN AAN EXPATS

In 7 stappen zullen wij uw woning verhuren

  1. Opname van uw woonruimte
  2. Vinden van een huurder
  3. Bezichtigen
  4. Screening van kandidaat-huurders
  5. Opstellen huurovereenkomst
  6. Betalingen en vrijgave huurcontract
  7. Inspecties en sleuteloverdracht

 Interesse?

Contact

Brick Vastgoed B.V. 

Lodewijk Napoleonlaan 42A
5616 BB Eindhoven
Kantoor: 040-2116149
info@brickvastgoed.nl