Woning verhuren

Huis verhuren aan expats

Huis verhuren aan expats in Eindhoven en omgeving? Brick Vastgoed heeft veel ervaring bij het verhuren van huizen aan expats. 

Verhuurmakelaar Expats

Door jarenlange internationale ervaring en speciale cultuurtrainingen zijn wij in staat expats volgens hun eigen gebruiken te benaderen. Hierdoor staat Brick Vastgoed B.V. goed bekend als het gaat om het verhuren van uw huis aan expats. We beschikken over een ruim netwerk met goede expats. Zij werken o.a. voor vele bedrijven uit de regio, zoals ASML, Philips, de NATO en van de High Tech Campus. 

Huis verhuren aan expats?

We plaatsen het huis dat u wilt verhuren in meerdere talen op onze website inclusief foto's, zodat de expats direct een compleet beeld van uw huis krijgen. Tevens adverteren we op diverse meertalige websites die speciaal ingericht zijn voor het verhuren van een huis aan expats in Eindhoven en omgeving. De kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening en dit kost u dus niets.

Zorgeloos uw huis verhuren

Daarnaast dragen wij zorg voor de ondertekening van de huurovereenkomst, afwikkeling van de betaling en de sleuteloverdracht. Zo kunt u zorgeloos uw woning verhuren. Vanzelfsprekend doen we een uitgebreid vooronderzoek (o.a. antecedentencheck), op zoek naar een goede en betrouwbare huurder. Ook letten we op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Uiteindelijk bepaalt u zelf of u de huurder aanvaardt of niet.

Tijdelijk verhuur van uw huis

Vaak zijn expats voor een kortere periode in Nederland. U kunt er ook voor kiezen om uw huis tijdelijk aan hen te verhuren. U verhuurt uw huis of appartement dan voor een kortere periode. Het tijdelijk verhuren van uw huis kan een goede oplossing zijn wanneer uw huis voor een korte periode leeg komt te staan. Zo verdient u geld met uw huis en wordt uw dat tegelijk beveiligd. Lees hier meer over tijdelijk verhuur van uw huis.

Verhuren aan expats

Huis verhuren aan expats

Meer weten over de verhuur aan expats?

Indien u interesse heeft om uw huis te verhuren in Eindhoven of vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact op middels onderstaande contactgegevens.

Meer informatie

Voordelen huis verhuren aan expats:

  • Vaak veel te besteden
  • Betrouwbare huurder
  • Stabiel (ze hebben immers een contract en een baan)
  • Tijdelijk contract
  • Bijdrage aan de maatschappij
  • Gemakkelijk verhuren