Woning verhuren in eindhoven

Bent u van plan uw (tweede) woning te verhuren? Dan bent u bij Brick vastgoed aan het juiste adres. Bij Brick zijn we gespecialiseerd in de verhuur van woningen in en rondom Eindhoven. We hebben een groot netwerk in de lichtstad en wij helpen u graag van A tot Z om u woning te verhuren.

Verhuurmakelaar Eindhoven

Zoals gezegd is Brick vastgoed een verhuurmakelaar in Eindhoven. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten omdat wij de zorg voor het verhuren van uw huur of appartement van a tot z uit handen nemen. Van het vinden van een geschikte huur kandidaat tot het opstellen van de contracten en van het geven van de rondleidingen tot het voeren van een correcte verhuur administratie, Brick vastgoed is uw partner.

Brick vastgoed is dé verhuurmakelaar Eindhoven.

Ook voor tijdelijke verhuur Eindhoven

Ook wanneer u uw woning slechts tijdelijk wenst te verhuren helpen wij u graag. Ondanks dat het tijdelijk verhuren van een woning tegenwoordig steeds makkelijker wordt, vinden veel mensen het toch een veel fijner idee om de tijdelijke verhuur van een woning aan een specialist over te laten. Als verhuur specialist in (de omgeving van) Eindhoven weten wij wat er speelt in de plaatselijke woningmarkt en hebben wij de connecties bij grote multinationals die regelmatig op zoek zijn naar tijdelijk woonruimte voor hun personeel.

Ook bij het tijdelijke verhuren van uw woning komt een hoop administratie, werk en wet- en regelgeving kijken. Laat dit gerust over aan Brick vastgoed.

Woning verhuren Eindhoven

Wilt u uw huis verhuren in Eindhoven? Goed idee! Momenteel is er namelijk een enorme vraag naar huurwoningen in Eindhoven. Mede door de groeiende economie van de afgelopen 10 jaar zijn er steeds meer mensen die een woning in Eindhoven zoeken. U kunt als huiseigenaar gemakkelijk die woningvraag beantwoorden met hulp van Brick vastgoed. Wij helpen u uw huis te verhuren in Eindhoven op elke denkbare manier.

Hulp bij de particuliere verhuur

Wij kunnen u ook helpen bij particuliere verhuur. Dat betekent dat wij u kunnen helpen bij het vinden van een geschikte woning in Eindhoven. Wij bemiddelen bij woningen en appartementen in de regio van Eindhoven om zo uw ideale plekje te vinden! Doordat u ons precies kunt vertellen wat uw woningwensen zijn, kunnen wij direct aan de slag gaan een goede woning te vinden. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij altijd de beschikking over een ruim huizenaanbod. 

Profiteer van gratis inschrijving

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een goede woning kan vinden. Om die reden hebben wij besloten om inschrijvingen gratis te maken. Zo heeft u al een drempel minder bij het vinden van uw woning. Inschrijven kunt u op deze pagina doen. Hier kunt u direct aangeven waar u naar op zoek bent. Wel zo handig natuurlijk.

Contact opnemen!

Appartement verhuren Eindhoven

Ook wanneer u uw appartement wilt verhuren in Eindhoven helpen wij u graag. Appartement zijn erg in trek bij bijvoorbeeld expats die werkzaam zijn bij een van de grote bedrijven in Eindhoven en bij studenten. Als u een appartement bezit dat u graag (tijdelijk) wilt verhuren in Eindhoven neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en onze diensten.

Huis verhuren aan Expats

Eindhoven is de ideale stad om uw woning te verhuren. In Eindhoven zijn namelijk een groot aantal multinationals gevestigd zoals Phillips, ASML en de NATO. Deze bedrijven zijn met grote regelmaat op zoek naar woonruimte om bijvoorbeeld tijdelijke werknemers uit het buitenland te huisvesten.
Uw huis verhuren aan expats is in Eindhoven dan ook een goede optie. Bij Brick vastgoed hebben wij de contacten en de kennis in huis om uw huis te verhuren aan expats.