Woning Eindhoven

U bent op deze pagina gekomen omdat u een woning zoekt in Eindhoven. Misschien wilt u uw eigen woning verhuren in Eindhoven of bent u juist op zoek naar een tijdelijke woning in Eindhoven? Brick Vastgoed helpt u hier graag bij.

Woning verhuren

Een woning verhuren voor een korte periode kan door veel oorzaken komen. U gaat wellicht een tijd naar het buitenland, u gaat samenwonen, maar wilt liever nog geen afstand doen van uw huis, de woning is verkregen uit een erfenis of nog vele andere oorzaken.

Bij Brick Vastgoed kunt u in voorkomende gevallen uw woning verhuren. Het voordeel voor u is dat u inkomsten ontvangt voor de huur en dat de woning veilig wordt bewoond. De kans op inbraken en schade is hierdoor veel minder groot. Wij kunnen u helpen met het verhuren van uw woning op onder andere het gebied van:

Dé Makelaar in Eindhoven huur

Bent u juist op zoek naar een woning in Eindhoven? Dan zoekt u waarschijnlijk een goede makelaar in Eindhoven voor huur woningen. Wij kunnen u helpen bij het huren van een woning, maar ook in de aankoop van een woning.

Wij hebben een ruim assortiment woningen die voor tijdelijke verhuur beschikbaar zijn. Wij zoeken voor de verhuurder de perfecte huurder en voor de huurder zoeken we de perfecte woning.

Aankoop woning

Bij de aankoop van een woning in Eindhoven werken wij samen met het NVM-kantoor Hendrix & Huybregts Makelaars. Zij zijn ook gespecialiseerd wanneer het gaat om een woning kopen voor expats. Meer over Brick Vastgoed aankoopmakelaar

Huren woning

Wilt u graag een woning huren in Eindhoven? Dan kunt u goed terecht bij Brick Vastgoed voor een woning Eindhoven. Wij hebben een ontzettend ruim en wisselend aanbod in huurwoningen.

Wij vinden het ontzettend belangrijk om de juiste huurwoning voor u te vinden en dat merkt u aan onze dienstverlening. Lees onze informatie voor huurders.

Aanbod

Expat verhuur Eindhoven

Door de vele internationale bedrijven en universiteit in Eindhoven bevinden zich hier veel expats. Veel bedrijven zijn op zoek naar woningen in Eindhoven en omgeving voor hun expats.

Brick Vastgoed heeft een groot netwerk en kan expats helpen aan een geschikte woning. Wilt u zelf uw woning verhuren voor een korte of lange periode aan een expert? Wij helpen u daar graag bij! Meer over expat verhuur.

Huur makelaar in Eindhoven

Brick Vastgoed B.V. bemiddelt bij huizen en appartementen die te huur staan in de regio Eindhoven. Onder de regio Eindhoven vallen de volgende plaatsen: Eindhoven, Waalre & Aalst, Veldhoven, Helmond, Son, en Valkenswaard.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact