Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Uw woning verhuren

Wilt u uw woning verhuren? Daar kan Brick Vastgoed B.V. u bij helpen. Wij kunnen tijdelijk en veilig uw woning verhuren. Wij hebben een groot bestand van woningzoekenden, waaronder vele bedrijven uit de regio, zoals ASML, Philips, de NATO, de High Tech campus etc. Wij worden zeer regelmatig ingeschakeld door een van deze internationale bedrijven met zoekopdrachten voor huisvesting. Brick Vastgoed B.V. heeft een goede naam opgebouwd als het gaat om het verhuren van een woning.

Vanzelfsprekend doet Brick Vastgoed B.V. een uitgebreid vooronderzoek (o.a. antecedenten check), zodat we een goede en betrouwbare huurder zullen vinden.

Meer over uw woning verhuren

Advies op maat door Brick Vastgoed

Uiteraard kunnen wij u adviseren of een tijdelijke verhuur voor u interessant is. Dan komt één van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om de woning op te nemen en met u te kijken naar belangrijke zaken zoals huurprijs, tijdsduur van de overeenkomst, al dan niet stofferen en/of meubileren etc.

 

Voor de verhuurder

 

Indien u interesse heeft om uw woning of appartement te verhuren in Eindhoven, of vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact op!

Informatiepagina voor verhuurders