Voor de verhuurder

De verhuurmakelaar van Eindhoven

Brick Vastgoed heeft een team van enthousiaste makelaars die u graag helpen bij uw woningvraag. We kennen de markt, we kennen de omgeving en hebben veel ervaring. Hierdoor kunnen we u helpen bij het op de markt zetten van uw woning voor verhuur in Eindhoven en omgeving. Zowel oudere huizen als nieuwbouw, van appartement tot villa en van leegstaand tot gemeubileerd. We zetten uw woning opvallend neer en gaan op zoek naar een passende huurder.

Meer over uw woning verhuren

Advies op maat door Brick Vastgoed

Uiteraard kunnen wij u adviseren of een tijdelijke verhuur voor u interessant is. Dan komt één van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om de woning op te nemen en met u te kijken naar belangrijke zaken zoals huurprijs, tijdsduur van de overeenkomst, al dan niet stofferen en/of meubileren etc. 

Gemeubileerde woning verhuren

Gaat u tijdelijk voor een bepaalde periode weg of bijvoorbeeld samenwonen en wilt u uw woning verhuren? Wilt u niet uw meubelen opslaan, maar deze graag in de woning laten staan? We kunnen uw woning ook gemeubileerd verhuren, graag zelfs! Er zijn veel expats op zoek naar een short stay in Eindhoven. Zij willen graag voor een korte periode verblijven en zijn op zoek naar een mooie woning voor een bepaalde tijd. Aangezien zij internationaal verhuizen, kunnen zij niet zomaar meubelen meenemen. Een gemeubileerde woning is dan ideaal! Wij hebben een groot netwerk aan bedrijven die hiernaar op zoek zijn. We helpen u dan ook graag bij het verhuren aan expats.

Indien u interesse heeft om uw woning of appartement te verhuren in Eindhoven, of vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact op!

Informatiepagina voor verhuurders