Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Verhuurmakelaar Helmond

Vertrekt u tijdelijk naar buitenland maar wilt u uw woning behouden? Kom eens langs bij Brick Vastgoed en laat u informeren over tijdelijke verhuur van uw woning of appartement door een van onze enthousiaste ervaren verhuurmakelaars.

Verhuurmakelaar in Helmond nodig?

Belangrijk is dat wanneer u besluit uw woning te verhuren dit deskundig en professioneel verloopt. De ervaren verhuurmakelaars van Brick Vastgoed zijn er voor u om u het gehele traject te adviseren en begeleiden zodat u zonder zorgen uw woning kunt verhuren. Wij kunnen dit als verhuurmakelaar Helmond en Eindhoven voor u regelen.

Verhuren woning aan expats Helmond

In de omgeving van Helmond zijn veel expats op zoek naar een geschikte woning. Wilt u uw woning in Helmond of omgeving verhuren aan expats? Brick Vastgoed heeft een groot netwerk met bedrijven die op zoek zijn naar woningen voor hun expats. Daarnaast kunnen we met mooie foto's en in verschillende talen uw woning plaatsen op speciale sites voor expats. Wij zoeken net zo lang verder tot we een geschikte expat hebben gevonden voor uw woning. Vervolges moet u deze aanvaarden. De expat verhuur daarna wordt volledig door ons geregeld.

Werkwijze van uw verhuurmakelaar Helmond

  1. Opname van uw woning
  2. Het vinden van geschikte huurder
  3. Bezichtigen maken met toekomstig huurder
  4. Screening van kandidaat huurders
  5. Opstellen en tekenen huurovereenkomst
  6. Betalingen en vrijgave huurcontract
  7. Inspecties en sleuteloverdracht

INFORMATIEPAGINA VOOR VERHUURDERS

Verhuurmakelaar Helmond

Mogelijkheden om uw woning te verhuren in Helmond

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn om uw woning te verhuren in Helmond? Maak een afspraak met ons of neem contact met ons op. Wij kunnen voor u ook vrijblijvend een offerte opstellen.

Op zoek naar een particuliere verhuurmakelaar, lees hier verder.