Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Verhuurmakelaar Eindhoven

Staat uw woning te koop of te huur? Wij hebben als verhuurmakelaar Eindhoven toegang tot bedrijven en expats die graag tijdelijk gebruik maken van uw huis. Brick Vastgoed zoekt en selecteert in opdracht van bedrijven uit de regio Eindhoven woningen voor hun medewerkers. Uw huis is onze zorg.

Verhuurmakelaar Eindhoven

Als verhuurmakelaar Eindhoven en verhuurmakelaar Helmond behartigt Brick Vastgoed uw belangen als u uw woning tijdelijk wilt verhuren. Het kan bijvoorbeeld dat u tijdelijk naar het buitenland vertrekt of gaat samenwonen maar uw eigen woning wilt behouden. Ook gebeurt het dat een woning na een overlijden in de verhuur gaat of dat een woning al langere tijd niet verkocht wordt. Wat uw reden ook is, Brick Vastgoed is er om u tijdens het gehele traject te adviseren en begeleiden. Dit doen wij deskundig en professioneel, zodat u zeker weet dat de verhuur van uw woning in vertrouwde handen is.

Verhuurmakelaar Eindhoven

Tijdelijk verhuur Eindhoven & omgeving

Wilt u niet dat uw woning lang leeg staat? Tijdelijke verhuur is dan een uitstekende oplossing, maar u wilt wel dat er dan betrouwbare mensen in uw woning komen. Brick Vastgoed heeft als verhuurmakelaar Eindhoven en omgeving veel ervaring in tijdelijke verhuur en neemt u alle rompslomp uit handen. 

Diensten voor uw woning Eindhoven

Snel een huurder vinden

Dankzij ons brede netwerk hebben wij vaak snel een huurder voor uw woning gevonden. Wij hebben goede contacten met bedrijven en instellingen in de regio Eindhoven die regelmatig tijdelijke woningen zoeken om expats onder te brengen. Bovendien kunnen wij ook het gehele beheer van het vastgoed uit handen nemen wat bijvoorbeeld ideaal is als u naar het buitenland gaat.

Bent u op zoek naar een particuliere verhuurmakelaar, dat kan ook!

Werkwijze verhuurmakelaar Eindhoven

  1. opname van uw woning
  2. vinden van de huurder
  3. bezichtigen
  4. screening van kandidaat huurders
  5. opstellen huurovereenkomst
  6. betalingen en vrijgave huurcontract
  7. inspecties en sleuteloverdracht

Wij kunnen u helpen bij het verhuren van uw huiswoning verhuren Einhoven of appartement.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van verhuur van uw woning in Eindhoven of omgeving? Neem dan contact op met Brick Vastgoed voor een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u graag meer en kunnen desgewenst een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wij staan voor u klaar!

Contact