Verhuurmakelaar Eindhoven

Wilt u uw huis of appartement (tijdelijk) verhuren zodat deze niet leeg komt te staan? Wij hebben als verhuurmakelaar Eindhoven toegang tot bedrijven en expats die graag tijdelijk gebruik maken van uw woning.

Wij gaan op zoek naar een goede en betrouwbare huurder voor uw woning. Een perfecte match tussen wat de huurder zoekt en wat u voor huurder zoekt. Brick Vastgoed zoekt en selecteert in opdracht van bedrijven uit de regio Eindhoven woningen voor hun medewerkers. Uw huis is de zorg van dé verhuurmakelaar in Eindhoven: Brick Vastgoed B.V.

Verhuren in en rondom Einhoven?

Als verhuurmakelaar Eindhoven behartigt Brick Vastgoed uw belangen als u uw woning tijdelijk wilt verhuren. Het kan bijvoorbeeld dat u tijdelijk naar het buitenland vertrekt of gaat samenwonen, maar uw eigen woning wilt behouden.

Ook gebeurt het dat een woning na een overlijden in de verhuur gaat of dat een woning al langere tijd niet verkocht wordt. Wat uw reden ook is, Brick Vastgoed is er om u tijdens het gehele traject te adviseren en begeleiden. Dit doen wij deskundig en professioneel, zodat u zeker weet dat de verhuur van uw woning in vertrouwde handen is.

Snel een huurder vinden

Dankzij ons brede netwerk hebben wij vaak als verhuurmakelaar Eindhoven snel een huurder voor uw woning gevonden. Wij hebben goede contacten met bedrijven en instellingen in de regio Eindhoven die regelmatig tijdelijke woningen zoeken om expats onder te brengen.

Bovendien kunnen wij ook het gehele beheer van het vastgoed uit handen nemen, wat bijvoorbeeld ideaal is als u naar het buitenland gaat.

Bent u op zoek naar een particuliere verhuurmakelaar, dat kan ook!

Tijdelijk verhuur Eindhoven & omgeving

Wilt u niet dat uw woning lang leeg staat? Het komt vaak voor dat een woning tijdelijk leeg staat. Bijvoorbeeld woor werk, studie of een verhuizing komt uw woning tijdelijk leeg te staan. 

Tijdelijke verhuur is dan een uitstekende oplossing, maar u wilt wel dat er dan betrouwbare mensen in uw woning komen. Brick Vastgoed heeft als verhuurmakelaar Eindhoven en omgeving veel ervaring in tijdelijke verhuur en neemt u alle rompslomp uit handen. We vinden een betrouwbare huurder voor u.

Makelaar in Eindhoven voor huur & verhuur

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare makelaar in Eindhoven voor huur, wilt u graag een makelaar die bekend is met de omgeving. Al jarenlang is Brick Vastgoed dé verhuurmakelaar van Eindhoven en omgeving.

We kennen de huizenmarkt in de omgeving, maar ook veel bedrijven. Verschillende bedrijven zoeken regelmatig een huurwoning voor hun werknemers. We krijgen uw woning dan ook ontzettend snel en betrouwbaar verhuurd.

Als verhuurmakelaar in Eindhoven in deze omgeving kunnen we u snel van goede adviezen voorzien en hebben we altijd een mooie huurder voor u.

Onze werkwijze

  1. opname van uw woning
  2. vinden van de huurder
  3. bezichtigen
  4. screening van kandidaat huurders
  5. opstellen huurovereenkomst
  6. betalingen en vrijgave huurcontract
  7. inspecties en sleuteloverdracht

Wij kunnen u helpen bij het verhuren van uw huis, woning verhuren Einhoven of appartement.

Diensten voor uw woning Eindhoven

Verhuur aan expats

In Eindhoven zijn dan ook veel expats door de vele grote bedrijven en de bruisende omgeving. Deze bedrijven zoeken regelmatig huurwoningen voor hun werknemers. Hierdoor krijgt u de kans uw huurwoning aan een groot aantal expats beschikbaar te maken.

Uiteraard doen wij goed onderzoek naar de huurder en de financiële situatie van de huurder, zodat u als verhuurder zeker weet dat u een goede huurder in huis haalt. Uw huis verhuren aan expats kan gemakkelijk via Brick Vastgoed

Nieuwbouw verhuur

Naast dat wij al bestaande woningen verhuren, verhuren wij als verhuurmakelaar Eindhoven ook nieuwbouw woningen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste bouwprojecten in de omgeving.

Zodra de nieuwbouwplannen opgeleverd zijn, kunnen wij u van de eerste beelden voorzien van het project. Wanneer u enthousiast bent over de woningen kunt u zich direct inschrijven voor het nieuwbouwproject. Bekijk snel welke nieuwbouwprojecten wij als verhuurmakelaar Eindhoven nu beschikbaar hebben.

Ons raadplegen voor deskundig advies?

Wilt u uw woning verhuren aan een expat? Dan kunnen wij u vrijblijvend adviseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan advies over de huurprijs, de looptijd van het huurcontract, het al dan niet stofferen/meubileren van de woning en nog veel meer.

Een van de werknemers van de verhuurmakelaar Eindhoven zal eenmalig even langskomen om de woning op te nemen en al deze zaken met u te bespreken. Dit allemaal zodat u met een gerust hart uw woning kunt verhuren aan een expat.

Woning kopen

Via Brick Vastgoed, de verhuurmakelaar Eindhoven, kunt u niet alleen woningen huren, maar ook woningen kopen. Wij werken hierbij samen met onze partner, het NVM-kantoor: Hendrix & Huybregts Makelaars.

Zij zorgen ervoor dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en geven u eerlijk en rechtvaardig advies wanneer u een woning wilt kopen. 

Ik wil een woning kopen

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van verhuur of kopen van uw woning in Eindhoven of omgeving? Neem dan contact op met Brick Vastgoed voor een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u, als verhuurmakelaar Eindhoven, graag meer en kunnen desgewenst een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wij staan voor u klaar!

Contact