Verhuur vastgoed Eindhoven

Bent u op zoek naar de beste partner voor de verhuur van uw vastgoed in Eindhoven? Dan bent u bij Brick Vastgoed aan het juiste adres. Met ruime ervaring in zowel tijdelijke verhuur als langdurige verhuur kunnen wij zeker van betekenis voor u zijn.

De vastgoedspecialisten van Brick Vastgoed weten waar ze het over hebben. In Eindhoven en omgeving kennen wij onze weg en hebben we een enorm netwerk opgebouwd. Bovendien beschikken we over enorm veel kennis van vastgoed. Wij geven een eerlijk en betrouwbaar advies en zorgen dat uw vastgoed in goede handen is. We vinden altijd een goede huurder voor uw vastgoed. Ook doen wij uw woning verhuren aan expats indien dat gewenst is.

Vastgoed verhuren Eindhoven en omgeving

In Eindhoven is veel vraag naar woningen. Dit zien wij terug in koopwoningen, maar vooral ook in verhuur. Zowel voor korte- als lange verhuur is er veel vraag. Wanneer u vastgoed heeft in Eindhoven welke niet bewoond is, is het voor u wellicht een goed idee om uw vastgoed te verhuren. Er zijn meerdere redenen om uw vastgoed te verhuren:

  • uit een erfenis heeft u vastgoed verkregen en dit wilt u verhuren
  • voor korte of langere tijd vertrekt u naar het buitenland, maar u wilt uw woning Eindhoven niet verkopen
  • u trekt in bij uw partner, maar wilt uw eigen woning niet verkopen
  • uw woning staat al langere tijd in de verkoop, maar de verkoop vordert niet echt

Ook voor vastgoedontwikkelaars in Eindhoven e.o. is Brick Vastgoed een uitstekende partner bij de verhuur.

Verhuurmakelaar in Eindhoven

Zoekt u een verhuurmakelaar in Eindhoven? Wij helpen u bij het verhuren van uw appartement, kamer, huis of woning. In elk segment gaan we op zoek naar de perfecte match tussen huurder en verhuurder. Het vinden van een betrouwbare huurder voor uw vastgoed is voor ons het belangrijkste. We screenen dan ook alle huurders en maken een goede huurovereenkomst.

Woning verhuren expats

Uw huis verhuren aan expats kan ook via Brick Vastgoed. De enorme technische ontwikkeling in Eindhoven trekt vele expats aan. Zij gaan werken bij grote internationale en nationale organisaties. Hiervoor moeten zij een goede plek hebben om te wonen. Wilt u uw woning, appartement of huis verhuren aan expats? Neem dan Brick Vastgoed als uw verhuurmakelaar in de hand. Wij hebben veel ervaring met de verhuur aan expats. Door onze internationale ervaring en een persoonlijke aanpak kunnen we expats snel thuis laten voelen en vinden we ook voor u een geschikte huurder. Een huis verhuren aan expats is daarom altijd een aantrekkelijke optie.

Verhuren aan expats

Tijdelijke verhuur

Wilt u uw vastgoed graag alleen tijdelijk verhuren in de tijd dat uw koopwoning niet bewoond is? Hiermee bespaart u dubbele lasten, het pand is beveiligd en uw woning komt niet voor een periode leeg te staan. Vaak is tijdelijke huur dan een goede oplossing. We vinden altijd een betrouwbare huurder voor uw vastgoed, ook voor geringe tijd. We stellen dan een waterdicht contract op en denken hierin met u mee. Bij tijdelijke verhuur zult u aan een aantal regels en wetgevingen moeten voldoen. Dit regelen wij geheel voor u en bekijken samen met u de mogelijkheden. U kunt uw vastgoed zowel gemeubileerd als ongemeubileerd verhuren.

Vastgoedbeheer

Zeker wanneer u bijvoorbeeld in het buitenland verblijft, is het prettig een betrouwbare en professionele partij in de buurt van uw woning te hebben die zorg draagt voor het beheer van uw vastgoed. Brick Vastgoed is die partij, wij hebben een ruime ervaring in het beheren van alle vastgoed en nemen u deze zorg dan ook graag uit handen. Bovendien zijn we centraal in Eindhoven gevestigd. Wij zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd wordt. We regelen dan alle zaken en het beheer rondom uw vastgoed.

We bieden diverse typen vastgoedbeheer:

  • Financieel en administratief vastgoedbeheer

  • Technisch vastgoedbeheer

  • Commercieel vastgoedbeheer

Contact