Tweede huis verhuren

Hebt u een tweede huis in Eindhoven of omgeving dat weinig of niet bewoond is en wilt u dit tweede huis verhuren? Brick vastgoed is dé specialist in de verhuur van woningen in Eindhoven en omstreken.

Waarom uw tweede huis verhuren?

Uw tweede huis verhuren is in de meeste gevallen een erg goed idee, wanneer u uw tweede huis verhuurt aan derden dan zorgt u voor een extra inkomstenbron door middel van de huur die de huurders aan u betalen. Tegelijkertijd blijft u eigenaar van het huis en profiteert u van eventuele prijsstijgingen op de woningmarkt. Op deze manier wordt uw bezit meer waard en verdiend u er ook nog extra inkomsten mee.

Hebt u interesse om uw tweede huis te verhuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier Bel:040-2116149

Uw tweede huis verhuren via Brick vastgoed.

Ondanks dat het op het eerste gezicht erg aantrekkelijk lijkt om zelf uw tweede huis te verhuren, heeft dit nog behoorlijk wat voeten in de aarde.
Zo moet u bijvoorbeeld rekening houden met behoorlijk wat wet- en regelgeving en daarnaast is het selecteren van een betrouwbare en kredietwaardige huurder makkelijker gezegd dan gedaan.
Brick vastgoed is dé expert als het aankomt op een tweede huis verhuren. Wij nemen het volledige traject van de verhuur  van uw woning uit handen, de stappen die wij samen met u doorlopen zien er als volgt uit:

  1. Opname van uw woonruimte
  2. Vinden van een geschikte huurder
  3. Het geven van bezichtigingen
  4. De screening van kandidaat huurders
  5. Het opstellen van de huurovereenkomst
  6. Betalingen en vrijgave huurcontracten
  7. Inspectie en sleuteloverdracht

Zoals u ziet nemen wij alle zorgen bij u uit handen daarnaast hebben wij veel ervaring in de bemiddeling tussen bedrijven, expats en huiseigenaren. In Eindhoven bevinden zich veel grote bedrijven zoals Philips, ASML en NATO. Deze bedrijven zijn regelmatig op zoek naar woonruimte voor hun werknemers die bijvoorbeeld vanuit het buitenland voor enkel jaren in Eindhoven komen werken. Uw tweede huis verhuren aan deze zogenaamde expats is een van onze specialiteiten binnen het vak van verhuurmakelaar.

Hebt u interesse om uw tweede huis te verhuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

Bel:040-2116149