Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Short stay Eindhoven

Read English version

Bent u op zoek naar een short stay appartement of woning in Eindhoven? Brick Vastgoed helpt u graag op weg. Ons aanbod short stay accommodaties is groot en wisselt regelmatig. Dankzij onze goede connecties in Eindhoven kunnen we u vaak snel helpen aan een comfortabele short stay accommodatie in Eindhoven of omgeving.

Tijdelijk huren in Eindhoven

Of u nu voor werk, studie of een andere reden naar Eindhoven komt, het is prettig om een goede thuisbasis te hebben. Door tijdelijk een woning of appartement te huren bent u verzekerd van een eigen vaste locatie gedurende uw verblijf. De verhuurmakelaars van Brick Vastgoed helpen u graag in uw zoektocht. Wij hebben een groot aanbod aan huurwoningen, maar kunnen ook aan de slag met een specifieke zoekopdracht. Ons doel is altijd een fijne woonomgeving voor u te vinden waar u zich echt thuis voelt zodat u niet te lang op een onpersoonlijke, kleine hotelkamer hoeft te verblijven.

Short stay Eindhoven

Uw specialist in Eindhoven voor short stay accommodaties is Brick Vastgoed. Wij zijn reeds vele jaren als verhuur makelaar actief in Eindhoven en de omliggende plaatsen en zijn trots op de lijst met tevreden klanten die via ons een woning hebben gehuurd of verhuurd. Of u nu een appartement of woning wilt huren, aarzel niet contact met ons op te nemen voor alle mogelijkheden.

Ik zoek een short stay woning

Uw woning verhuren voor short stay

Heeft u een woning die (tijdelijk) niet wordt gebruikt? Dan is verhuur een aantrekkelijke optie. Op die manier ontvangt u maandelijkse inkomsten uit de woning en staat deze niet onbeheerd leeg. Brick Vastgoed kan voor u bemiddelen en werkt bijv. samen met grote bedrijven en de universiteit van Eindhoven. Hierdoor kunnen we snel een betrouwbare huurder voor uw woning vinden. Als verhuurmakelaar bemiddelen wij gedurende het gehele traject zodat u compleet ontzorgd uw woning kunt verhuren.

>> Meer informatie over woning verhuren

 

Short stay Eindhoven