Short stay Eindhoven

Read English version

Op zoek naar een woning voor een short stay in Eindhoven? Voor een korte periode bent u vaak op zoek naar een appartement die volledig gestoffeerd of gemeubileerd is.

U hoeft dan niet voor een korte periode meubels te zoeken of al uw huidige meubels over te verhuizen.

Voor short stay Eindhoven bent u bij Brick Vastgoed aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het vinden van een sfeervol appartement of woning voor een korte periode.

Aanbod short stay appartement of woning

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke woning, is een short stay appartement of woning in Eindhoven de juiste oplossing.

Wij bieden een ruim aanbod aan short stay accommodaties aan. Dit aanbod wisselt regelmatig.

Brick Vastgoed heeft veel connecties in Eindhoven waardoor we u vaak snel kunnen helpen. We vinden altijd een fijne, comfortabele short stay accommodatie in Eindhoven of omgeving aan.

Wat is short stay?

Onder short stay vallen de tijdelijke woningen die u kunt huren. Deze zijn volledig gestoffeerd of gemeubileerd. De woning of appartement geven u een prettig en huiselijk gevoel.

Het is vaak goedkoper dan het huren van een hotel voor langere tijd en het voelt veel fijner.

De short stay appartementen en woningen worden voornamelijk verhuurd aan expats en zakelijke klanten, maar ook voor particulieren kan het een goede oplossing zijn.

Waarom kiezen voor short stay?

De short stay Eindhoven woningen zijn volledig gestoffeerd of gemeubileerd. Hierdoor hoeft u niet voor een korte periode meubels te verzorgen en kunt u direct intrekken.

Daarnaast is een appartement of woning voorzien van alle gemakken van een woning of appartement zoals een eigen keuken.

Dit is erg fijn wanneer u voor een bepaalde periode ergens moet verblijven en niet iedere avond uiteten wilt gaan in het hotel.

Tijdelijk huren in Eindhoven

Of u nu voor werk, studie of een andere reden naar Eindhoven komt, het is prettig om een goede thuisbasis te hebben. Door tijdelijk een woning of appartement te huren bent u verzekerd van een eigen vaste locatie gedurende uw verblijf.

De verhuurmakelaars van Brick Vastgoed helpen u graag in uw zoektocht. Wij hebben een groot aanbod aan huurwoningen, maar kunnen ook aan de slag met een specifieke zoekopdracht.

Ons doel is altijd een fijne woonomgeving voor u te vinden waar u zich echt thuis voelt zodat u niet te lang op een onpersoonlijke, kleine hotelkamer hoeft te verblijven.

Short stay voor expats in Eindhoven

De stad Eindhoven staat bekend om de techniek en innovatie. In de omgeving zijn veel internationale bedrijven die hier dagelijks aan werken. Veel internationale werknemers komen naar Eindhoven om hun kennis hier te delen en het bedrijf verder te ontwikkelen.

Daarnaast zijn er veel studenten die speciaal voor de technische campus naar Eindhoven komen. Deze werknemers en studenten zoeken dan voor een tijdelijke, korte periode een fijne woning.

Brick Vastgoed heeft veel ervaring met de verhuur aan expats als verhuurmakelaar Eindhoven. Wij kennen veel organisaties en zijn bekend met de omgeving. Hierdoor vinden we snel een goede match tussen een expat en verhuurder voor een short stay in de omgeving.

Short stay Eindhoven

Uw specialist in Eindhoven voor short stay accommodaties is Brick Vastgoed.

Wij zijn reeds vele jaren als verhuur makelaar actief in Eindhoven en de omliggende plaatsen en zijn trots op de lijst met tevreden klanten die via ons een woning hebben gehuurd of verhuurd.

Of u nu een appartement of woning wilt huren, aarzel niet contact met ons op te nemen voor alle mogelijkheden.

Ik zoek een short stay woning

Uw woning verhuren voor een short stay in Eindhoven

Heeft u een woning die (tijdelijk) niet wordt gebruikt? Dan is verhuur een aantrekkelijke optie. Op die manier ontvangt u maandelijkse inkomsten uit de woning en staat deze niet onbeheerd leeg.

Brick Vastgoed kan voor u bemiddelen en werkt bijv. samen met grote bedrijven en de universiteit van Eindhoven. Hierdoor kunnen we snel een betrouwbare huurder voor uw woning vinden.

Als verhuurmakelaar bemiddelen wij gedurende het gehele traject zodat u compleet ontzorgd uw woning kunt verhuren.

Meer informatie over woning verhuren