Reviews

Hendrik van der Laan
Uitermate tevreden met de service van Brick Vastgoed. Ik ben met name te spreken over hoe makkelijk en snel alles geregeld kon worden! Super.
Jur Nieuwenhuis
Bij Brick vastgoed wordt u op een professionele manier snel en zorgvuldig geholpen, vooral de manier waarop en snelheid waarmee gecommuniceerd wordt is super! Als er problemen of mankementen zijn worden deze ook zeer snel door Brick voor u opgelost.
Hans de Huurder
Goede ervaring, snel geregeld. Nette oplevering.
Lech Milroy
Wij waren zeer tevreden over de kwaliteit van de service van Simon van Wijk en Brick Vastgoed.
Jet van Hooff
Prima geholpen.
Koen Hijnen
Duidelijke en snelle communicatie. Goede inlichtingen bij de bezichtiging en ruimte gekregen om rustig een beslissing te nemen. Verder fijn dat alles van bezichtiging tot overhandigen van sleutels snel geregeld was.
Rob van den Broek
Goede service en zeer duidelijke communicatie. Een tevreden klant!
Petra van Gerwen
Een zeer ruim aanbod in elke prijsklasse.
Sjef Manders
Wij waren snel op zoek naar een huurwoning in Eindhoven en hadden met jullie hulp binnen afzienbare tijd een huis gevonden. Top service!
Eefje Millenaar
Hele fijne partij om van te huren. Komen de afspraken netjes na en zijn snel en accuraat met het beantwoorden van mails. Ik raad ze iedereen aan.
Kitty Timmermans
Ontzettend goed geholpen door Marloes van Brick. Erg snel onze woning verhuurd. Alles vlot en prima verlopen.
Ronald van Rees
Fijne partij om mee samen te werken. Veel ervaring met verhuur in Eindhoven en omgeving.
Carmen Tse
We zijn heel blij dat het pand verhuurd is in Coronatijd!
Eri Van Hoof
Ik ben erg goed geholpen door Yannicke! Goed bereikbaar en alles goed geregeld! Appartement snel verhuurd. Dank hiervoor.
Paul van Dorst
Keurig en accuraat bedrijf. Vriendelijke dames op kantoor en een eigenaar dhr Britstra die zijn afspraken keurig na komt en mee denkt met bepaalde zaken. een aanrader voor iedereen die zijn woning wil verhuren of juist wil huren bij Brick.
Thijs Geurten
Brick vastgoed typeert zich door snelle en duidelijke communicatie, no-nonsense aanpak en het op tijd vinden van een geschikte huurder. Voor mij was de bemiddeling als verhuurder geslaagd!
Erenay Gençay
Ze zijn erg behulpzaam geweest bij het vinden van mijn huis. Ik heb het geluk dat ik met hen heb samengewerkt. Nadat we het huis hadden gevonden, kregen we onze sleutels op tijd. We waren zeer tevreden over hun service. Bedankt.
M. Heesakkers
Ik ben appartementseigenaar in Eindhoven en heb gebruik gemaakt van de service van Brick Vastgoed B.V. om mijn appartement te verhuren; De ervaring was goed van begin tot eind. Snelle en to-the-point antwoorden en een solide no-nonsense service. Ik zou Brick Vastgoed B.V. zeker aanbevelen.