Woning verhuren

Alle ervaringen

Paul van Dorst

21-04-2021

Keurig en accuraat bedrijf. Vriendelijke dames op kantoor en een eigenaar dhr Britstra die zijn afspraken keurig na komt en mee denkt met bepaalde zaken. een aanrader voor iedereen die zijn woning wil verhuren of juist wil huren bij Brick.

Eri Van Hoof

29-09-2020

Ik ben erg goed geholpen door Yannicke! Goed bereikbaar en alles goed geregeld! Appartement snel verhuurd. Dank hiervoor

Carmen Tse

21-07-2020

We zijn heel blij dat het pand verhuurd is in Coronatijd!

Ruud Van der Heijden

24-05-2020

I have a good experience with this party. They reacted fast on my email and were very helpfull in selecting the right appartment. I am happy!

Kitty Timmermans

30-01-2020

Ontzettend goed geholpen door Marloes van brick. Erg snel onze woning verhuurd. Alles vlot en prima verlopen.

Ronald van Rees

24-05-2019

Fijne partij om mee samen te werken. Veel ervaring met verhuur in Eindhoven en omgeving.

Salim Zeroual

15-03-2018

Mijn partner en ik hebben het als prettig ervaren. Een prima service en alles was binnen 2 weken geregeld. Bedankt voor de snelle service.

Karin en Joost Rijksen

23-02-2018

Wij hebben zeer prettig contact gehad met Brick Vastgoed bij het huren van onze huidige woning. Onze makelaar Esther reageert snel op vragen, denkt graag met je mee en is professioneel. Wij zijn erg tevreden over Brick!

Esther Deutz

12-12-2017

Erg klantvriendelijk en behulpzaam. We zijn super blij met onze nieuwe woning!

Demi Kempen

07-12-2017

Goede service. Wij zijn tevreden.

Deel ervaring