Woning verhuren

Alle ervaringen

M. Heesakkers

17-05-2022

Ik ben appartementseigenaar in Eindhoven en heb gebruik gemaakt van de service van Brick Vastgoed B.V. om mijn appartement te verhuren; De ervaring was goed van begin tot eind. Snelle en to-the-point antwoorden en een solide no-nonsense service. Ik zou Brick Vastgoed B.V. zeker aanbevelen.

Erenay Gençay

17-05-2022

Ze zijn erg behulpzaam geweest bij het vinden van mijn huis. Ik heb het geluk dat ik met hen heb samengewerkt. Nadat we het huis hadden gevonden, kregen we onze sleutels op tijd. We waren zeer tevreden over hun service. Bedankt

Thijs Geurten

17-05-2022

Brick vastgoed typeert zich door snelle en duidelijke communicatie, no-nonsense aanpak en het op tijd vinden van een geschikte huurder. Voor mij was de bemiddeling als verhuurder geslaagd!

Paul van Dorst

21-04-2021

Keurig en accuraat bedrijf. Vriendelijke dames op kantoor en een eigenaar dhr Britstra die zijn afspraken keurig na komt en mee denkt met bepaalde zaken. een aanrader voor iedereen die zijn woning wil verhuren of juist wil huren bij Brick.

Eri Van Hoof

29-09-2020

Ik ben erg goed geholpen door Yannicke! Goed bereikbaar en alles goed geregeld! Appartement snel verhuurd. Dank hiervoor

Carmen Tse

21-07-2020

We zijn heel blij dat het pand verhuurd is in Coronatijd!

Ruud Van der Heijden

24-05-2020

I have a good experience with this party. They reacted fast on my email and were very helpfull in selecting the right appartment. I am happy!

Kitty Timmermans

30-01-2020

Ontzettend goed geholpen door Marloes van brick. Erg snel onze woning verhuurd. Alles vlot en prima verlopen.

Ronald van Rees

24-05-2019

Fijne partij om mee samen te werken. Veel ervaring met verhuur in Eindhoven en omgeving.

Salim Zeroual

15-03-2018

Mijn partner en ik hebben het als prettig ervaren. Een prima service en alles was binnen 2 weken geregeld. Bedankt voor de snelle service.

Deel ervaring