Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Particuliere verhuur

Bent u op zoek naar een particuliere verhuurmakelaar? Wij bemiddelen voornamelijk bij woningen en appartementen in de regio Eindhoven. Mede dankzij ons uitstekende opgebouwde netwerk door de jaren heen weten in onze regio voor een ieder een geschikte woning of appartement te vinden.

Voordelen van particuliere verhuur

Particulier huren heeft een aantal voordelen ten opzichte van huren middels bijvoorbeeld een wooncorporatie, waaronder;

  • Uitstekende service
  • Eerlijke huurprijs met éénmalig 350,- kosten
  • Volledig gestoffeerde of gemeubileerde woning of appartement

Ontdek de voordelen van particuliere verhuur en neem contact met ons op. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en voorzien u zo spoedig van een passend antwoord. U kunt ons daarnaast ook altijd bellen binnen onze openingstijden. Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag vanaf 08.30 - 19.30. In het weekend of in de avonden zijn wij op afspraak bereikbaar.

Wilt u graag u woning tijdelijk vehuren? Kijk op mijn woning tijdelijk verhuren voor meer informatie.

Aanbod van particuliere verhuur

Bent u nieuwsgierig naar ons huidige aanbod van particuliere verhuur? Bekijk ons aanbod en specificeer met de door u gewenste filters. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een tussenwoning of hoekwoning? Dan kunt u dit eenvoudig aangeven binnen uw voorkeuren. Daarnaast kunt u natuurlijk zelf de prijs bepalen en zelf uw minimum en maximum aangeven, zodat u altijd binnen het door u vastgestelde budget blijft.

particuliere verhuur

Bekijk ons aanbod