Particuliere verhuurmakelaar

Bent u op zoek naar een particuliere verhuurmakelaar welke uw specifieke wensen snel weet om te zetten in de juiste woning voor u? Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk waardoor we altijd een geschikte woning of appartement voor u weten te vinden.

 

Dé particuliere verhuurmakelaar van Eindhoven

Wij bemiddelen voornamelijk bij woningen en appartementen in de regio Eindhoven. Dankzij ons uitstekende netwerk weten wij in de regio Eindhoven voor een ieder een geschikte woning of appartement te vinden. Onder de regio Eindhoven rekenen wij o.a. de volgende gebieden;

  • Eindhoven
  • Waalre & Aalst
  • Veldhoven
  • Helmond
  • Son
  • Valkenswaard
  • overige dorpen rondom Eindhoven

Blijf op de hoogte van ons aanbod en krijg als eerste de melding zodra er een geschikte woonruimte beschikbaar is welke voldoet aan uw wensen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief

Voordelen van een particuliere verhuurmakelaar

Wanneer u kiest voor Brick Vastgoed bent u verzekerend van een uitstekende service..

Gestoffeerde woning of appartement

Daarnaast kunt u kiezen voor een volledig gestoffeerde woning of appartement, of een voor een volledig gemeubileerde woning of appartement. Wanneer u kiest voor een volledige gestoffeerde woning of appartement is de woning voorzien van vloerbedekking, verlichting, gordijnen en keukenapparatuur.

Gemeubileerde woning of appartement

Kiest u toch liever voor een volledig gemeubileerde woning of appartement, dan wordt deze opgeleverd met verlichting, linnengoed, servies, bestek en de complete keukeninrichting. Dit naast de stoffering om, welke hier ook bij inbegrepen is.

Bekijk ons aanbod

Wanneer u kiest voor Brick Vastgoed kiest u dus voor een woning of appartement welke aansluit bij uw wensen.