Huis verhuren Meerhoven

Wilt u uw huis verhuren in Meerhoven? Daar helpt Brick Vastgoed u graag bij. Maak gebruik van ons uitstekende netwerk! Wij helpen u met het vinden van de perfecte huurder voor uw huis in Meerhoven. Of het nu gaat om een appartement of studentenkamer, tijdelijke woonruimte voor een expat of een eengezinswoning, door onze ruime ervaring weten we precies de juiste huurder(s) voor u te vinden.

Brick Vastgoed B.V. heeft dus een uitgebreid netwerk. Zo hebben we contact met grote bedrijven als Philips, Defensie en ASML, die regelmatig woonruimte voor hun expats zoeken. Wilt u liever uw huis in Meerhoven verhuren aan studenten? Of juist aan een gezin dat tijdelijk woonruimte zoekt? Bij ons is alles mogelijk. Uw te verhuren huis komt namelijk onder de aandacht van diverse bedrijven en consumenten die op zoek zijn naar een huurwoning. Daardoor kunnen we uw huis veilig verhuren.

Uw huis verhuren in Meerhoven

Wij zijn als woonbemiddelaar gespecialiseerd in het verhuren van particulier vastgoed. Of u nou een appartement, eensgezinswoning of villa wilt verhuren, het kan allemaal. Door ons grote netwerk kunnen we uw huis in Meerhoven bij veel potentiële huurders onder de aandacht brengen. Ook zorgen wij voor goede foto´s en een plekje op onze website, zodat geïnteresseerden direct een duidelijk beeld van uw huis krijgen.

Natuurlijk doen we ook een uitgebreid vooronderzoek en spreken we met u om te horen wat het juiste type huurder voor uw woning is. Hierdoor kunnen wij een goede match maken en krijgt u een betrouwbare huurder. 

Als uw huis eenmaal verhuurd is, zorgen wij ook voor het volledige beheer. Zowel op financieel en administratief gebied als de technische zaken. 

Lees meer over ons vastgoedbeheer

Heeft u vooraf nog vragen of wilt u tips?

Heeft u vooraf nog vragen of tips? Onze specialisten kunnen u altijd tips geven over de te hanteren huurprijs, de tijdsduur van de verhuur en natuurlijk de staat waarin u uw woning wilt opleveren: kaal, gestoffeerd of gemeubileerd. Maar ook voor andere vragen kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Stel uw vragen

Hoe werkt dat eigenlijk, uw huis verhuren?

U vraagt zich vast af hoe dat eigenlijk werkt, uw eigen huis verhuren in Meerhoven. Daarom zetten wij de belangrijkste stappen voor u op een rijtje. 

1. Uw huis wordt opgenomen in ons aanbod

Als eerste sturen we een medewerker langs om uw woning te bekijken. Deze zal foto´s maken en uw huis opmeten. Aan de hand van die informatie zetten wij uw appartement, woning of villa bij het overige aanbod op onze website. Verder maken we raamborden en posters. Die komen op uw pand te hangen, zodat uw huis extra aandacht trekt.

2. De juiste huurder vinden

Als uw huis eenmaal in ons verhuurbestand is opgenomen, wordt het zaak om de juiste huurder te vinden. Daarvoor gaan we uw woning extra onder de aandacht brengen door middel van online reclame en vermeldingen op andere huurwebsites. Ook pakken we onze database met woningzoekenden erbij. Indien uw woonruimte aan de criteria van een potentiele huurder voldoet, krijgt diegene daar een melding van. 

Melden zich geïnteresseerden aan? Dan doen we direct een antecedentenonderzoek. We kijken of diegene voldoende financiele draagkracht heeft om de huur te betalen. Daarna screenen we de mogelijke huurder.

3. Bezichtigingen voor u regelen

Namens u zullen wij bezichtingingen regelen. Samen met de geïnteresseerde woningzoekende zullen we uw huis in Meerhoven komen bezchtigen. 

4. U kiest de huurder uit

Aan de hand van de uitkomsten van onze inkomenstoets en de screening kiezen we de beste kandidaat voor uw huis uit. Deze wordt aan u voorgelegd, want u hebt het laatste woord. U beslist namelijk of u deze geïnteresseerde woningzoeker als huurder aanvaardt.

5. De huurovereenkomst opstellen

Wij stellen de huurovereenkomst voor u op. Die is gebaseerd op de modelovereenkomst van de Raad voor Onroerende Zaken. Eerst tekent de huurder het contract, daarna tekent u als verhuurder.

6. Het huurcontract gaat in

Nadat het huurcontract door beide partijen is ondertekend, wordt de borg en de eerste maand huur door ons geïnd. Die storten we na ontvangst op uw rekening. 

7. Inspecties en sleuteloverdracht

Nadat beide partijen aan hun verplichtingen hebben voldaan, zullen wij zorg dragen voor de sleuteloverdracht en een begininspectie uitvoeren. Bij opzegging vindt een eindinspectie en eindschoonmaak plaats.