Veelgestelde vragen

Aanhuurmakelaar

Wat is een aanhuurmakelaar?

Een aanhuurmakelaar is een makelaar die de huurder helpt en begeleidt bij het zoeken van een geschikte bedrijfsruimte of particuliere huurwoning. Loop je steeds een huurwoning mis? Huur ons in, wij krijgen je vooraan in de wachtrij.

Ik ben een expat en zoek een huurwoning, wat nu?

In zowel de Nederlandse als Engelse taal kunnen wij je uitstekend helpen bij het vinden van een huurwoning in Eindhoven. Neem contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken.

Wat kost een aanhuurmakelaar?

Een vraag die door velen gesteld wordt. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden met je. Bel gerust voor een afspraak!

Een woning verhuren

Hoe kan Brick Vastgoed mijn woning zo snel verhuren?

We hebben directe contacten met Hr-afdelingen van (grote) bedrijven in de regio Eindhoven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijven, zoals: ASML, Philips en Defensie/NATO. Maar ook particuliere huurders staan bij ons in de rij voor een huurwoning.

Wie komt er in mijn woning?

Wanneer je je woning bij ons in de verhuur zet gaan wij zoeken naar een geschikte huurder voor de woning. Zodra wij deze gevonden hebben leggen wij deze bij je voor waarop je vervolgens akkoord op kunt geven.

Wat doet een verhuurmakelaar?

Wanneer je je woning wilt verhuren zijn er een tal van zaken die geregeld moeten worden. Laten wij daar nu net goed in zijn! Gedurende het hele traject zijn er allerlei zaken die wij voor je uit handen nemen. Zo heb je er als eigenaar (bijna) geen omkijken naar.

Verkopen van een huis

Wat zijn de stappen voor het verkopen van mijn huis?

Het verkopen van je huis kan een spannende aangelegenheid zijn. Op onze verkoopmakelaar-pagina vertellen we je alles wat je moet weten.

Hoe promoot Brick Vastgoed mijn woning?

Wij gebruiken bij elke woning ons zeer uitgebreide netwerk dat bestaat o.a. uit de volgende kanalen: sociale media, Funda, Pararius, eigen website en een nieuwsbrief.

Hoe verkoopt Brick Vastgoed mijn huis voor de beste prijs?

Er zijn natuurlijk veel factoren die de waarde van een woning bepalen. Wat wij o.a. doen is een verkooptekst opmaken, verzorgen professionele fotorapportage, professionele bezichtigingen leiden. Hiermee willen we louter het allerbeste resultaat behalen.

Vragen voor huurders

Wat is het verschil tussen gemeubileerd en gestoffeerd?

Gestoffeerd: Een gestoffeerde woning is voorzien van vloerbedekking, verlichting, gordijnen en keukenapparatuur zoals koelkast en vaatwasser.

Gemeubileerd: Een gemeubileerde woning beschikt buiten de stoffering om ook over zaken als verlichting, meubels, linnengoed, servies, bestek en een complete keukeninrichting.

Wat moet ik aantonen voor het huren van een woning?

Wanneer je voor het eerst bij ons kantoor op bezoek komt vragen wij of je het volgende mee wilt nemen: een geldig legitimatiebewijs en inkomstenverklaring (loonstrook).

Wat moet ik doen als ik thuis een storing of ander noodgeval ervaar?

Heeft u als huurder een storing in de woning die u via Brick Vastgoed BV huurt? Meldt het dan 24 uur per dag 7 dagen in de week via onze 24 uur storingsdient. Dit kan via het huurdersportaal of via het nood nummer voor urgente problemen.