Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Expat verhuur

Tegenwoordig verhuren veel mensen in grote steden hun woning tijdelijk of voor langere tijd aan expats. Bij Brick Vastgoed verhuren wij gemeubileerde woningen, appartementen en kamers aan expats in Eindhoven en omgeving.

Veel vraag naar expat verhuur

In Eindhoven is er altijd veel vraag naar woningen en appartementen die geschikt zijn voor expat verhuur. Eindhoven is de stad die bekend staat om techniek en innovatie. Er zijn dan ook veel werknemers en studenten die speciaal voor de technische ontwikkeling naar Eindhoven komen. Zij gaan naar school op de technische campus of werken bij internationale en nationale bedrijven als Philips, ASML, de NATO en High Tech Campus. Bij Brick Vastgoed werken we samen met deze bedrijven om huisvesting te zoeken voor de expats.

Expat verhuur bij Brick Vastgoed

Een expat moet vaak erg wennen aan een nieuwe cultuur en nieuwe omgeving. Het is dan belangrijk om een persoonlijke en betrouwbare benadering te gebruiken. Bij Brick Vastgoed hebben we inmiddels jarenlange ervaring met expat verhuur. Hierdoor weten wij precies hoe we de expats moeten benaderen, kunnen helpen en thuis kunnen laten voelen in hun nieuwe woning. Veel medewerkers van Brick Vastgoed hebben internationale ervaring opgedaan en speciale cultuurtrainingen gevolgd. Hierdoor kunnen we de expats zo goed helpen bij de expat verhuur.

Uw woning verhuren

Voor expats is het ontzettend fijn als er een woning beschikbaar is zowel tijdelijk als voor langere tijd. Doordat zij niet zelf uit Nederland komen is het voor hen lastig om een woning te vinden en wij kunnen ze daar goed bij helpen. Wanneer u uw woning wilt verhuren aan expats, zorgen wij ervoor dat we een passende expat vinden als huurder. Op verschillende websites plaatsen we foto’s van uw woning of nemen we contact op met de bedrijven. De websites zijn meertalig en geven een speciaal aanbod weer voor expats. Wanneer we expats hebben gevonden, worden deze altijd uitgebreid gescreend. U bepaalt altijd zelf of u de huurder aanvaardt voor uw woning.

Meer over uw huis verhuren aan expats

Woning vinden voor expats

Bent u op zoek naar een woning als expat of voor een expat? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte woning. Zowel voor tijdelijk verhuur of langere periode verhuur expats zijn er veel mogelijkheden. Brick Vastgoed is dé verhuurmakelaar in Eindhoven voor expats. Wij spreken meerdere talen, hebben internationale ervaring, een ruim aanbod en een persoonlijke aanpak. Bij Brick Vastgoed vinden we het belangrijk dat u zich snel thuis voelt.

 

expat verhuur

Brick Vastgoed

Zowel voor verhuurders als huurders is Brick Vastgoed dé makelaar. Wij helpen u graag met uw zoektocht naar een nieuwe woning of met het verhuren van uw woning. Bij Brick Vastgoed hebben wij veel ervaring met expat verhuur. Wij verzorgen de verhuur van woningen, kamers en appartementen in Eindhoven en omgeving. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem contact met ons op!

 

Contact