Woning verhuren

Zoekt u een huurwoning?

Locatie
Prijs
Voorkeuren
Meubilering
Zoeken Bekijk op kaart »

Expat verhuur

Wilt u uw woning verhuren in Eindhoven en omgeving? Er is altijd veel vraag van expats naar woonruimte in Eindhoven en omgeving. Tegenwoordig verhuren veel mensen in grote steden hun woning tijdelijk of voor langere tijd aan expats. Bij Brick Vastgoed verhuren wij gemeubileerde woningen, appartementen en kamers aan expats in Eindhoven en omgeving.

Huis verhuren expats

In Eindhoven is er altijd veel vraag naar woningen en appartementen die geschikt zijn voor expat verhuur. Expats zijn werknemers uit het buitenland die voor een bedrijf in Nederland gaan werken. Zij werken en verblijven vaak voor een kortere periode van een 1-5 jaar in Nederland. Vaak hebben ze een hoog inkomen en hierdoor zijn het betrouwbare en fijne huurders voor een tijdelijke periode. De meeste expats geven de voorkeur aan gemeubileerde woningen. Vaak is dit een goede oplossing wanneer u zelf tijdelijk geen gebruik kunt maken van de woning. Bijvoorbeeld wanneer u zelf in het buitenland verblijft voor een bepaalde periode.

Veel vraag naar expat verhuur

Eindhoven is de stad die bekend staat om techniek en innovatie. Er zijn dan ook veel werknemers en studenten die speciaal voor de technische ontwikkeling naar Eindhoven komen. Zij gaan naar school op de technische campus of werken bij internationale en nationale bedrijven als Philips, ASML, de NATO en High Tech Campus. Bij Brick Vastgoed werken we samen met deze bedrijven om huisvesting te zoeken voor de expats. We zoeken naar de ideale match tussen de verhuurder en de huurder.

Verhuurpartner Brick Vastgoed

Een expat moet vaak erg wennen aan een nieuwe cultuur en nieuwe omgeving. Het is dan belangrijk om een persoonlijke en betrouwbare benadering te gebruiken. Bij Brick Vastgoed hebben we inmiddels jarenlange ervaring met expat verhuur. Hierdoor weten wij precies hoe we de expats moeten benaderen, kunnen helpen en thuis kunnen laten voelen in hun nieuwe woning. Veel medewerkers van Brick Vastgoed hebben internationale ervaring opgedaan en speciale cultuurtrainingen gevolgd. Hierdoor kunnen we de expats zo goed helpen bij de expat verhuur. Daarnaast kennen we inmiddels veel grote bedrijven die gebruik maken van expats en bij ons informeren naar mooie verhuur woningen.

Uw woning verhuren

Voor expats is het ontzettend fijn als er een woning beschikbaar is zowel tijdelijk als voor langere tijd. Doordat zij niet zelf uit Nederland komen is het voor hen lastig om een woning te vinden en wij kunnen ze daar goed bij helpen. Wanneer u uw woning wilt verhuren aan expats, zorgen wij ervoor dat we een passende expat vinden als huurder. Op verschillende websites plaatsen we foto’s van uw woning of nemen we contact op met de bedrijven. De websites zijn meertalig en geven een speciaal aanbod weer voor expats. Wanneer we expats hebben gevonden, worden deze altijd uitgebreid gescreend. We zorgen ervoor dat de huurder voldoet aan uw wensen en andersom dat de huurder een mooie plek krijgt welke aan zijn eisen voldoet. Door een goede match, zijn we verzekerd van een mooie verhuur periode. U bepaalt altijd zelf of u de huurder aanvaardt voor uw woning.

Meer over uw huis verhuren aan expats

expat verhuur

Woning vinden voor expats

Bent u op zoek naar een woning als expat of voor een expat? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte woning. Zowel voor tijdelijk verhuur of langere periode verhuur expats zijn er veel mogelijkheden. Brick Vastgoed is dé verhuurmakelaar in Eindhoven voor expats. Wij spreken meerdere talen, hebben internationale ervaring, een ruim aanbod en een persoonlijke aanpak. Bij Brick Vastgoed vinden we het belangrijk dat u zich snel thuis voelt. Voor ons is het belangrijk dat zowel voor de huurder als voor de verhuurder er een goede match is. We zoeken dus echt een woning die bij u past en aan uw eisen voldoet. Een plek waar u zich voor bepaalde tijd erg thuis zult voelen.

Brick Vastgoed

Zowel voor verhuurders als huurders is Brick Vastgoed dé makelaar. Wij helpen u graag met uw zoektocht naar een nieuwe woning of met het verhuren van uw woning. Bij Brick Vastgoed hebben wij veel ervaring met expat verhuur. Wij verzorgen de verhuur van woningen, kamers en appartementen in Eindhoven en omgeving. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem contact met ons op!

 

Contact