Eindhoven

Prins Hendrikstraat

 • Appartement
 • 80
 • 1
Prijs € 375.000,-

Omschrijving

Appartement in het centrum mét tuin dat heeft deze maisonnette te bieden. Gelegen in de bergen met alle gewenste voorzieningen in de buurt.

De levendige wijk De Bergen kenmerkt zich door de diverse restaurants, (eet)cafés en artistieke kunst-, boek- en antiekwinkeltjes. De Bergen is één van de oudste wijken van Eindhoven en is tijdens de Tweede Wereldoorlog grotendeels gespaard gebleven, waardoor in de wijk veel karakteristieke woonhuizen en straatjes te vinden zijn. Het bekende ‘Wilhelminaplein’ ligt op slechts 100 meter afstand. In de wijk geldt grotendeels een betaald parkeren (vergunninghouders-) regeling.

Begane grond

Entree
Via de statige entree betreedt u de overdekte toegang tot de voordeur.

Hal
De hal is voorzien van een betonvloer, welke toegang biedt tot de, keuken, woonkamer, het toilet, kelderkasten en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Toiletruimte
Met vloer- en wandbetegeling en het closet.

Woonkamer
Vanuit de hal bereikt u de ruime karakteristieke woonkamer welke is voorzien van deels tegenvloer en deels betonvloer. Tevens biedt de woonkamer openslaande deuren welke toegang tot de tuin geven.

Keuken
Vanuit de hal bereikt u eveneens de ruime keuken. Deze is voorzien van een betonnen vloer, loopdeur naar de tuin, deur naar de bijkeuken en standaard keukeninrichting. Deze is voorzien van een werkblad, spoelbak, koelkast, vaatwasmachine, 4-pits gasfornuis en oven.

Bijkeuken
Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken, deze is voorzien van een tegelvloer. Hier bevinden zich de CV ketel, aansluiting ten behoeve van wasapparatuur. Gezien de badkamer hier heeft gezeten is hier ook nog een douche aanwezig.

Achtertuin
Sfeervolle stadstuin welke is gesitueerd op het zuidwesten en voorzien van sierbestrating, achterom en berging.

Eerste verdieping

Via de vaste trap bereikt u de overloop met inbouwkast deze geeft toegang tot de slaapkamer en de badkamer.

De slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een parketvloer.

De badkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een ligbad met douche en wastafel.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Lees meer

Locatie

Kenmerken

Prins Hendrikstraat
5611 HK
Eindhoven
Prijs:€ 375.000,-
Uitvoering:
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Inhoud: 281
Bouwjaar: 1919
Beschikbaar vanaf: 12-01-2024
Oppervlakte: 80 m²
Locatie: Centrum
Type: Appartement
Energielabel: G
Gas, water & licht: Exclusief

Extra's

 • Tuin
 • Parkeerplaats
 • Berging
 • Uitvoering
 • Balkon
 • Garage
 • Per direct beschikbaar
 • Lift
Contact page

Laat ons je helpen een woning te vinden

Gratis zoekopdracht

Wij laten je weten wanneer wij een geschikte woning voor je in ons bestand hebben.

Gratis inschrijven

Premium zoekopdracht

Wij gaan actief voor jouw op zoek naar een woning en begeleiden je gedurende het gehele traject.

Huur ons in

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.