Veldhoven

Limburglaan

 • Appartement
 • 51
 • 1
 • Gestoffeerd
Prijs € 250.000,-

Omschrijving

Gelegen op een centrale locatie komt dit leuke hoekappartement met balkon en aparte berging beschikbaar. Het appartement is gelegen op de eerste woonlaag van het complex ‘Genderparkflat’. Naast een woonkamer met open keuken omvat dit appartement ook een slaapkamer, badkamer en inpandige berging.

Het appartement maakt onderdeel uit van het complex ‘Genderparkflat’ dat direct aan een park gelegen is. Tevens is het stadscentrum gemakkelijk bereikbaar vanaf deze locatie, zowel met de fiets als met het openbaar vervoer. Ook zijn er voldoende uitvalswegen met de auto. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van de High Tech Campus, Strijp-S en Eindhoven Airport.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree voorzien van de brievenbussen, intercominstallatie en doorgang naar een tweede portaal waar de toegang is tot de bergingen, het trappenhuis en de lift. Het appartement besluit over een eigen berging. Tevens is er een schuine fietsenberging aanwezig.

Appartement (1e verdieping):
Centrale portiek met de meterkast (4 groepen) van dit appartement. Aansluiting aan de portiek bevindt zich de ingang van het appartement, deze leidt naar de ontvangsthal. In de hal is de intercominstallatie geplaatst. Vanuit hier is toegang te verkrijgen tot de woonkamer, badkamer en inpandige bergruimte. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.

De woonkamer geniet veel lichtinval door de extra raampartijen en is van een ruim formaat. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Deze keuken is geplaatst in een wandopstelling en is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelvriescombinatie en spoelbak. Daarnaast heeft de keuken diverse boven- en onderkasten.

Aansluitend aan de woonkamer is de slaapkamer gelegen. Deze kamer is van een goed formaat (ca. 11 m2) en biedt daarmee voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kasten. Vanuit deze slaapkamer is ook het balkon te betreden. Dit overdekte balkon is gelegen op het niveau.

Terug in de hal is er toegang tot de badkamer. Deze badkamer is volledig betegeld en uitgevoerd in lichte tegels. Een douche, wastafel en toilet maken deze badkamer compleet.

De inpandige berging, die ook vanuit de hal te betreden is, biedt ruimte aan de aansluiting voor de wasmachine. Tevens is hier de elektrische boiler te vinden. Daarnaast is er nog geen bergruimte beschikbaar.

Algemeen:
- Instapklaar 2-kamer hoekappartement met balkon en aparte berging gelegen op een uitstekende locatie;
- Het appartement is op de 1e woonlaag gelegen in het complex "Genderparkflat" direct aan een park en dichtbij de binnenstad met alle denkbare voorzieningen;
- Voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij het complex;
- Gezonde VVE, servicekosten bedragen circa € 129,53 per maand (exclusief voorschot stookkosten €94,-);
- Aanvaarding in overleg.

 

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Lees meer

Locatie

Kenmerken

Limburglaan
5616 ES
Veldhoven
Prijs:€ 250.000,-
Uitvoering: Gestoffeerd
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Bouwjaar: 1976
Beschikbaar vanaf: 14-06-2023
Oppervlakte: 51 m²
Locatie: Woonwijk
Type: Appartement
Energielabel: D
Gas, water & licht: Exclusief

Extra's

 • Tuin
 • Parkeerplaats
 • Berging
 • Gestoffeerd
 • Balkon
 • Garage
 • Per direct beschikbaar
 • Lift
Contact page

Laat ons je helpen een woning te vinden

Gratis zoekopdracht

Wij laten je weten wanneer wij een geschikte woning voor je in ons bestand hebben.

Gratis inschrijven

Premium zoekopdracht

Wij gaan actief voor jouw op zoek naar een woning en begeleiden je gedurende het gehele traject.

Huur ons in

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.