Eindhoven

Lauwerszeeweg

 • Appartement
 • 88
 • 2
Prijs € 310.000,-

Omschrijving

Zonnig 3-kamer appartement op de 1e verdieping in een goed onderhouden appartementengebouw met lift en bergingen op de begane grond. Gunstig gesitueerd nabij het winkelcentrum Woenselse Heide, Henri Dunantpark, WoensXL, scholen, ziekenhuis, uitvalswegen en openbaar vervoer.

Begane grond:
Entree met recentelijk vernieuwde pui met brievenbussen en beltableau. Keurige hal met lift, trap en bergingen.
De berging van het appartement is gesitueerd op de begane grond en heeft veel ruimte voor opslag (ca. 8m2).

1e Verdieping:
Portiek met toegang tot de appartementen.

Appartement:
Ruime hal met toiletruimte.

Vanuit de hal tref je de ruime woonkamer van ca 30 m². Deze is voorzien van een laminaatvloer en loopdeur met toegang tot het zonnige balkon.
Vanuit de hal en woonkamer bereik je de keuken met wandopstelling voorzien van koelkast, vriezer, spoelbak, voldoende opbergruimten, 4-pits gaskooktoestel, afzuigkap en spoelbak.

Aan de hal grenzen eveneens twee ruime slaapkamers welke beide aan de achterzijde van het appartement zijn gesitueerd. Beide kamers zijn eveneens voorzien van een laminaatvloer.
De inpandige badkamer is voorzien van een bad/douchecombinatie en badkamermeubel met spoelbak.

Balkon
Het ruime balkon is gesitueerd op het zuiden en verzekerd u van veel zonlicht gedurende de dag. Tevens biedt het balkon veel privacy.

Bijzonderheden:
-Zonnig 3-kamer appartement op 1e verdieping in een goed onderhouden appartementengebouw met lift en bergingen op begane grond;
-Gunstig gesitueerd nabij het winkelcentrum, Henri Dunantpark, WoensXL, ziekenhuis, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer;
-Het appartement is voorzien van laminaatvloeren en ruime slaapvertrekken;
-De maandelijkse VVE kosten bedragen ca. €150,- en daarbij een voorschot stookkosten plus warm-water-voorziening van ca. €100,-. Dit voorschot was voor de huidige eigenaren altijd voldoende.
- Ruim balkon van ca. 10 m² op zonzijde;
-De plattegronden, teksten en kenmerken dienen ter informatie. Hieraan kunnen geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend;
-Aanvaarding in overleg..

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Lees meer

Locatie

Kenmerken

Lauwerszeeweg
5628 KE
Eindhoven
Prijs:€ 310.000,-
Uitvoering:
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Inhoud: 284
Bouwjaar: 1970
Beschikbaar vanaf: 12-01-2024
Oppervlakte: 88 m²
Locatie: Woonwijk
Type: Appartement
Gas, water & licht: Exclusief

Extra's

 • Tuin
 • Parkeerplaats
 • Berging
 • Uitvoering
 • Balkon
 • Garage
 • Per direct beschikbaar
 • Lift
Contact page

Laat ons je helpen een woning te vinden

Gratis zoekopdracht

Wij laten je weten wanneer wij een geschikte woning voor je in ons bestand hebben.

Gratis inschrijven

Premium zoekopdracht

Wij gaan actief voor jouw op zoek naar een woning en begeleiden je gedurende het gehele traject.

Huur ons in

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.