Eindhoven

Kastelenplein

 • Appartement
 • 81
 • 2
Prijs € 335.000,-

Omschrijving

Op zeer gewilde locatie direct aan het winkelcentrum Kastelenplein gelegen 3-kamer appartement met balkon gelegen op de zevende, bovenste verdieping en een eigen berging op de begane grond. Het appartement beschikt over een nieuwe keuken en badkamer.

Dit appartement is zeer centraal gelegen tussen Veldhoven en Eindhoven, nabij bedrijvenpark de Run met o.a. ASML, het Maxima Medisch Centrum en de Philips Hightech Campus, op slechts enkele autominuten van het centrum van Eindhoven én Veldhoven, alsmede het snelwegennet A2/A67.

Indeling:
Begane grond
Via de centrale entree met beltableau heeft u toegang tot het centrale portiek met brievenbussen. Vanuit hier betreedt u de centrale hal welke u toegang geeft tot de lift, het trappenhuis en de individuele bergingen.

Zevende verdieping
Via de galerij bereikt u de voordeur van het appartement, met de meterkast aan de buitenzijde.

Hal
De hal geeft toegang tot de bergruimte, de badkamer, toiletruimte, de woonkamer en de twee slaapkamers.

De hal is voorzien van een nette laminaatvloer. Deze is doorgelegd in de woonkamer en slaapkamers.

Woonkamer
Ruime L vormige woonkamer met open keuken. De woonkamer beschikt over een zit- en eetgedeelte. De grote raampartij zorgt voor veel natuurlij lichtinval. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot het riante balkon welke is gesitueerd op het westen.

Keuken
De open keuken is gesitueerd in U-vormopstelling en volledig vernieuwd. Deze is voorzien van een moderne inrichting en beschikt over een vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesgedeelte, spoelbak en voldoende kastruimte.

Slaapkamer
Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers en beide gesitueerd op het westen.
Slaapkamer 2 grenst aan de woonkamer en kan ook functioneren als kantoorruimte door de mooie glaswand.
Beide slaapkamers genieten van veel natuurlijk daglicht, zijn voorzien van een doorgelegde laminaatvloer en bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed én kledingkast.

Badkamer
Badkamer welke is volledig vernieuwd en voorzien van inloopdouche en wastafel.

Berging/wasruimte
Praktische inpandige berg-/wasruimte met watermeters, opstelling CV ketel en aansluiting voor de wasmachine.

Daarnaast beschikt het appartement over een berging op de begane grond. Er is voldoende (openbare) parkeergelegenheid aan zowel de voor- als achterzijde van het gebouw.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Lees meer

Locatie

Kenmerken

Kastelenplein
5653 LN
Eindhoven
Prijs:€ 335.000,-
Uitvoering:
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Bouwjaar: 1976
Beschikbaar vanaf: 12-01-2024
Oppervlakte: 81 m²
Locatie: Woonwijk
Type: Appartement
Energielabel: C
Gas, water & licht: Exclusief

Extra's

 • Tuin
 • Parkeerplaats
 • Berging
 • Uitvoering
 • Balkon
 • Garage
 • Per direct beschikbaar
 • Lift
Contact page

Laat ons je helpen een woning te vinden

Gratis zoekopdracht

Wij laten je weten wanneer wij een geschikte woning voor je in ons bestand hebben.

Gratis inschrijven

Premium zoekopdracht

Wij gaan actief voor jouw op zoek naar een woning en begeleiden je gedurende het gehele traject.

Huur ons in

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.