Eindhoven

Hoogstraat

 • Appartement
 • 66
 • 2
 • Gestoffeerd
Prijs € 295.000,-

Omschrijving

Hoogstraat 351, Eindhoven

Stap binnen in dit prachtige gemeentelijk monument aan de Hoogstraat 351 en laat je verrassen door de unieke charme en historie van deze voormalige burgemeesterswoning. Deze boerderij uit 1770 is in 2019 volledig gerenoveerd, waarbij met veel zorg en aandacht de authentieke elementen zijn behouden. Het resultaat is een moderne woning met een vleugje geschiedenis, waar je je direct thuis zult voelen. Met twee slaapkamers, een sfeervolle keuken en badkamer is deze woning ideaal voor wie op zoek is naar comfort en karakter.

De woning is gelegen op een ideale locatie, met meerdere supermarkten, winkels en horecagelegenheden, allemaal lopend te bereiken. Ook de gezellige binnenstad van Eindhoven is snel en gemakkelijk te bereiken, bijvoorbeeld met de fiets. Kortom, uniek wonen op een toplocatie!

Indeling
Begane grond
Bij binnenkomst betreed je de woonkamer, waar direct de keurige staat van de woning opvalt. Vanuit de woonkamer leidt een trapopgang naar de eerste verdieping, een apart toilet en de leefkeuken.

De keuken is een mix van modern comfort en authentieke details, met als eyecatcher de prachtige schouw. De zwarte keukenkasten en het houten werkblad zorgen voor een eigentijdse uitstraling. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, inbouwapparatuur en inbouwkoelkast. Dankzij de ruimte in de keuken is er plaats voor een eettafel, waardoor dit de ideale plek is om gezellig te koken en na te tafelen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een apart toilet en de stijlvolle badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel in meubel. De slaapkamers verschillen in grootte, maar hebben allebei de authentieke houten balken die de woning karakter geven. Deze slaapkamers zijn geheel naar eigen wens in te richten.

Buitenruimte
De woning beschikt over een algemene gemeenschappelijke, open achtertuin die een unieke toevoeging is aan deze woning. Met meerdere terrassen en een grasveld is dit de perfecte plek om te genieten van het buitenleven. Daarnaast is er een berging aanwezig waar bijvoorbeeld fietsen kunnen worden gestald.

Bijzonderheden

 • Er dient een maandelijks bedrag van 16,25 euro aan de VVE betaald te worden voor Ziggo internet en tv. Dit zit nog niet in de 100,75 euro service kosten
 • Er dient een maandelijks voorschot van 175 euro aan de VVE betaald te worden voor gas, water en elektra. Dit zit nog niet in de 100,75 euro service kosten. Het appartement heeft eigen tussenmeters
 • Gemeentelijk monument
 • Alle benodigde voorzieningen nabij
 • Boerderij uit 1770, Voormalige burgemeesterswoning
 • In 2019 compleet gerenoveerd met behoud van authentieke elementen
 • Twee slaapkamers
 • Riante gemeenschappelijke achtertuin

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.Brick Vastgoed is de specialist voor het huren en verhuren van woningen en appartementen in de regio Eindhoven.
Ga voor het complete woningaanbod naar www.brickvastgoed.nl, de expert in housing voor expats.

Lees meer

Locatie

Kenmerken

Hoogstraat
5654 NC
Eindhoven
Prijs:€ 295.000,-
Uitvoering: Gestoffeerd
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Inhoud: 298
Bouwjaar: 1770
Waarborg: € 29.500,-
Beschikbaar vanaf: 11-07-2023
Oppervlakte: 66 m²
Locatie: Woonwijk
Type: Appartement
Energielabel: C
Gas, water & licht: Exclusief

Extra's

 • Tuin
 • Parkeerplaats
 • Berging
 • Gestoffeerd
 • Balkon
 • Garage
 • Per direct beschikbaar
 • Lift
Contact page

Laat ons je helpen een woning te vinden

Gratis zoekopdracht

Wij laten je weten wanneer wij een geschikte woning voor je in ons bestand hebben.

Gratis inschrijven

Premium zoekopdracht

Wij gaan actief voor jouw op zoek naar een woning en begeleiden je gedurende het gehele traject.

Huur ons in

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.