Veldhoven

Dreef

 • Villa
 • 124
 • 5
 • Gestoffeerd
Prijs € 650.000,-

Omschrijving

Op zeer gewilde locatie, aan een fraaie straat in Veldhoven-Dorp gelegen, ruim opgezette, sfeervolle vrijstaande woning met o.a. leefruimte met openhaard, keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers, zwembad met volledig zelfstandig appartement en grote parkachtige tuin!

INDELING:

BEGANE GROND:

Hal
Hal met trapopgang, toegang naar kelder, keuken en woonkamer.

Woonkamer
Sfeervolle woonkamer met veel lichtinval, de woonkamer is verdeeld in een zit-/tv kamer aan de voorzijde, een eetkamer met openhaard aan de achterzijde. Alle ruimten staan in open verbinding met elkaar

Keuken
Keuken met koel vriescombi, vaatwasser, gasfornuis met oven en afzuigkap .

Bijkeuken
Praktische bijkeuken met wasmachine aansluiting en toegang naar toilet

1E VERDIEPING:

Slaapkamers
Drie ruime slaapkamers, 2 met inbouwkast en 1 met een eigen douche

Badkamer
Grote, luxe badkamer met 2e toilet, bad, douche en wastafel

2E VERDIEPING:

Slaapkamer
Grote zolderslaapkamer met eigen badkamer voorzien van 3e toilet, wasbak en bad.

BIJGEBOUWEN
Verwarmd zwembad voorzien van nieuwe (filter) installatie (2020). Boven het zwembad bevindt zich nog een volledig zelfstandig appartement voorzien van eigen badkamer, eigen keuken en woon/slaapkamer. Het zwembad is aan vervanging toe.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Lees meer

Locatie

Kenmerken

Dreef
5504 LB
Veldhoven
Prijs:€ 650.000,-
Uitvoering: Gestoffeerd
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 5
Inhoud: 421
Bouwjaar: 1956
Waarborg: € 65.000,-
Beschikbaar vanaf: 19-03-2024
Oppervlakte: 124 m²
Grondoppervlakte: 1304
Locatie: Woonwijk
Type: Villa
Energielabel: E
Gas, water & licht: Exclusief

Extra's

 • Tuin
 • Parkeerplaats
 • Berging
 • Gestoffeerd
 • Balkon
 • Garage
 • Per direct beschikbaar
 • Lift
Contact page

Laat ons je helpen een woning te vinden

Gratis zoekopdracht

Wij laten je weten wanneer wij een geschikte woning voor je in ons bestand hebben.

Gratis inschrijven

Premium zoekopdracht

Wij gaan actief voor jouw op zoek naar een woning en begeleiden je gedurende het gehele traject.

Huur ons in

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.