Woning verhuren

Maaspoort, 6001 BN Weert

Omschrijving

Loft33, 33 studio's in het middenhuursegment!

Transformatie
Het voormalige UWV-kantoor gelegen aan de Emmasingel is volop in transformatie naar maar liefst 33 studio's. De studio's zijn perfect gelegen nabij het stadscentrum en het intercitystation van Weert. Het pand dankt zijn naam, 'Loft33', aan de industriële afwerking en het feit dat het studio's zijn. De studio's beschikken over een moderne keuken, een strak afgewerkte vloer en wanden. Kenmerkend voor de studio's is de algehele afwerking van wanden en vloeren waardoor de nieuwe bewoner alleen nog zijn meubels hoeft te verhuizen en vitrages hoeft te hangen.

Afwerking studio's
Door de functionele en moderne afwerking hebben de studio's een strakke en industriële uitstraling. Zo is de vloer, met uitzondering van de natte ruimte, afgewerkt met een houtlook PVC-vloer en vloerverwarming. Verder zijn zowel de wanden als plafonds afgewerkt in een witte kleur (RAL9010). Het plafond heeft een moderne betonlook-afwerking. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met lage instap, een wastafel met meubel en spiegel, toilet en extra kraantje. De volledige natte ruimte is betegeld. In de kelder bevind zich een gemeenschappelijk was- en fietsenbergruimte. In de badkamer kan je eventueel zelf een eigen aansluiting voor een wasmachine/droger realiseren. De appartementen beschikken niet over een aparte bergruimte.

Vanuit Gemeente Weert is het niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen voor zowel Zone 1, 2 als 3. Dit betekent dat toekomstige bewoners genoodzaakt zijn om uit te wijken naar parkeergarages of andere parkeermogelijkheden. Er zijn een 6 tal parkeerplaatsen te huur a 50 euro per maand.

Getoonde impressies en plattegronden zijn ter indicatie voor de indelingsmogelijkheden en het mogelijke sfeerbeeld, het betreft in de basis niet-gemeubileerde studio's, aan deze impressies en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

De aanvaardingsdatum is een streefdatum. Het betreft een nieuwbouwcomplex en de opleverdatum kan dus ter zijner tijd veranderen. Op dit moment kan aan de aanvaardingsdatum geen rechten worden ontleend. 

Huurkenmerken
De minimale huurtermijn is 12 maanden. De getoonde huurprijzen zijn exclusief servicekosten (€ 41,10 per maand), vloerafwerking (€ 20,- per maand) en het voorschot water en elektra (€ 150,- per maand). Het voorschot voor water en elektra word jaarlijks berekend doormiddel van het verbruik.

Brick Vastgoed is de specialist voor het huren en verhuren van woningen en appartementen in de regio Eindhoven.
Ga voor het complete woningaanbod naar www.brickvastgoed.nl, de expert in housing voor expats.

Kenmerken

Huurprijs per maand: € 750,-
excl.
Adres: Maaspoort
Postcode: 6001 BN
Plaatsnaam: Weert
Type woning: Studio
Aantal kamers: 1
Aantal slaapkamers: 1
Woonoppervlakte: 48 m²
Borgsom: € 0,-
Ligging: Centrum
beschikbaar: 2021-08-01
Extra's: Gestoffeerd
Gemeubileerd
Tuin
Balkon / dakterras
Parkeergelegenheid
Lift
Garage
Schuur / berging
Bekijk op kaart Bekijk streetview