Eindhoven

De Regent

 • Appartement
 • 130
 • 2
 • Gestoffeerd
Prijs € 595.000,- k.k.

Omschrijving

Let op: éénmalige bijdrage gevelherstel is al betaald door verkoper.

UNIEKE KANS! Kom jij vaak in het centrum van Eindhoven en denk je dan wel eens wat zou ik toch graag in die hoge toren wonen? Nu heb jij de mogelijkheid om eigenaar te worden van dit ruime appartement, gelegen op de 29e verdieping in de woontoren De Regent. Midden in het centrum van Eindhoven, met door de ligging op de 29e verdieping panoramisch uitzicht over driekwart van Eindhoven.

BEGANE GROND

Op de begane grond vind je de centrale entree met het bellentableau, brievenbussen en de 2 liften.

29e VERDIEPING

Als je de lift uit stapt kom je op een hal met de voordeuren van 3 appartementen. Vanuit de gang is er toegang tot alle vertrekken in het appartement. Je oog zal direct als je binnen komt naar de ramen in de woonkamer getrokken worden met het prachtige uitzicht over Eindhoven. Loop je de ruimte in, kom je de semi open keuken tegen. Deze is voorzien van onder en bovenkasten met oven, kookplaat, vaatwasser, afzuigkap en koel-vries combi. De woonkamer is ruim en licht door de vele raampartijen.

Vanuit de gang heb je toegang tot 2 slaapkamers en 1 inloopkast. Vanuit de gang is er toegang tot de badkamer. De badkamer is geheel betegeld in een rustige kleur en voorzien van een urinoir, douche en wastafel in meubel. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger.
De 2e slaapkamer is een prima kamer als logeerkamer of als werkkamer.
Separaat is er een toiletruimte met een wandcloset en fonteintje.

KELDER

In de kelder van het complex heeft de woning een eigen berging en parkeerplaats.

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen op de 29e verdieping met daardoor panoramisch uitzicht over ca. driekwart van Eindhoven.
- Zeer licht en ruimtelijk appartement.
- Gelegen midden in het centrum van Eindhoven, winkels en horeca op loopafstand
- Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder
- De servicekosten VVE bedragen € 275,64 per maand

 

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

 

Lees meer

Locatie

Kenmerken

De Regent
5611 HW
Eindhoven
Prijs:€ 595.000,- k.k.
Uitvoering: Gestoffeerd
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Bouwjaar: 2000
Waarborg: € 65.000,-
Oppervlakte: 130 m²
Locatie: Centrum
Type: Appartement
Energielabel: A
Gas, water & licht: Exclusief

Extra's

 • Tuin
 • Parkeerplaats
 • Berging
 • Gestoffeerd
 • Balkon
 • Garage
 • Per direct beschikbaar
 • Lift
Contact page

Laat ons je helpen een woning te vinden

Gratis zoekopdracht

Wij laten je weten wanneer wij een geschikte woning voor je in ons bestand hebben.

Gratis inschrijven

Premium zoekopdracht

Wij gaan actief voor jouw op zoek naar een woning en begeleiden je gedurende het gehele traject.

Huur ons in

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.