Eindhoven

Bergstraat

 • Appartement
 • 88
 • 1
 • Gestoffeerd
Prijs € 299.000,- k.k.

Omschrijving

Bergstraat 10a, Eindhoven

Ben je op zoek naar een bijzondere plek met heel veel potentie in Eindhoven?

Maak kennis met Bergstraat 10a, een bovenwoning met veel karakteristieken die smachten naar een persoonlijke touch. Met de ruime slaapkamer, de mogelijkheid tot het creëren van een heerlijke loft aandoende woonkamer, en een gunstige ligging biedt deze woning talloze mogelijkheden om jouw droomhuis te creëren.

Aan sfeer geen gebrek in deze levendige buurt. Hier woon je boven een winkel, wat bijdraagt aan de dynamiek van het gebied. De Bergstraat zelf is voorzien van allerlei gemakken binnen handbereik. Of het nu gaat om de dagelijkse boodschappen, een lekker kopje koffie in de ochtend of een gezellig etentje in de avond; je vindt het allemaal op loopafstand. Voor degenen die rekenen op goede bereikbaarheid: de openbaar vervoer verbindingen zijn uitstekend en met de uitvalswegen in de buurt ben je zo de stad uit.

Begane grond

Via je eigen voordeur kom je binnen in de hal, waar je direct de trapopgang vindt die je naar de eerste woonlaag leidt.

Eerste verdieping

Eenmaal boven kom je op de overloop die toegang biedt tot het toilet en de slaapkamer met badkamer en suite. De slaapkamer is ruim en lekker licht, mede dankzij de grote ramen die zorgen voor een prettige lichtinval. De aansluitende badkamer, met zijn lichte tegelwerk, is uitgerust met een bad-douchecombinatie, wastafel, en tevens de witgoedaansluitingen. Vanuit zowel de slaapkamer als de overloop krijg je toegang tot het ruime balkon, waar je met gemak een gezellig zitje creëert.

Tweede verdieping

Een vaste trap brengt je naar de volgende verdieping, waar de woonkamer zich als een licht en riant hart van de woning presenteert. Met meerdere dakramen, hoge nok en geëxposeerde balken en binten is dit een unieke ruimte met ontelbare inrichtingsmogelijkheden. De open keuken, eenvoudig qua opzet en zonder apparatuur, nodigt uit om geheel naar eigen wens ingevuld te worden.

Buitenruimte

Het balkon biedt een heerlijke buitenruimte waar je in alle rust kunt genieten van de open lucht en zicht hebt op de achterzijde.

Bijzonderheden

 • Karakteristieke bovenwoning
 • Dient gemoderniseerd te worden
 • Ruime en lichte slaapkamer met badkamer en suite
 • Badkamer met bad-douchecombinatie en witgoedaansluitingen
 • Lichte en riante woonkamer met hoge nok
 • Groot balkon met zicht op de achterzijde
 • Gelegen in een dynamische buurt met alle voorzieningen binnen loopafstand
 • Goede bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als uitvalswegen

Ontdek de mogelijkheden die Bergstraat 10a biedt en zet de eerste stap naar het realiseren van jouw eigen droomhuis.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Lees meer

Locatie

Kenmerken

Bergstraat
5611 JZ
Eindhoven
Prijs:€ 299.000,- k.k.
Uitvoering: Gestoffeerd
Energielabel: G
Gas, water & licht: Exclusief
Type: Appartement
Locatie: Centrum
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Inhoud: 310
Bouwjaar: 1906
Waarborg: € 29.900,-
Oppervlakte: 88 m²

Extra's

 • Tuin
 • Parkeerplaats
 • Berging
 • Gestoffeerd
 • Balkon
 • Garage
 • Per direct beschikbaar
 • Lift
Contact page

Laat ons je helpen een woning te vinden

Gratis zoekopdracht

Wij laten je weten wanneer wij een geschikte woning voor je in ons bestand hebben.

Gratis inschrijven

Premium zoekopdracht

Wij gaan actief voor jouw op zoek naar een woning en begeleiden je gedurende het gehele traject.

Huur ons in

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.